СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

11 Януари 16, 14:12 / Автор: Crossroads Bulgaria
ERP.BG започва партньорство с програмисти-фрийлансъри
Българската софтуерна фирма ERP.BG започва партньорство с програмисти на свободна практика (фрийлансъри), които имат възможност да създават приложения за нейните системи за управление на бизнеса. На 14 януари от 19 ч. компанията ще проведе безплатен семинар  на тема "Freelance в ERP света" в Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, ет. 2). Събитието е подходящо за програмисти на свободна практика, които имат желание да реализират проекти в един от най-динамичните IT сегменти - този на ERP системите.

Лектор на семинара ще бъде основателят и управляващ съдружник на фирма
ERP.BG Иван Аржентински. "Провеждаме това обучение с идеята да помогнем на програмистите - фрийлансъри да навлязат в нова и непозната за тях, но много перспективна област. Основният принцип е – те програмират, ние продаваме. Предлагаме бизнес модел, при който разработчиците създават приложения, а ние им помагаме да стигнат до всички пазари, на които ERP.BGприсъства" - разказва той.

ERP системите са цялостни системи за управление на бизнеси. Семинарът ще представи възможностите на ERP платформата EnterpriseOne за разширяване чрез създаване на приложения от външни екипи. Ще бъдат разгледани две основни възможности за freelance проекти: еднократни проекти според изисквания на клиента и създаване на универсални приложения, които ще се предлагат на множество клиенти.

Преминалите семинара ще имат възможност да се регистрират като независими разработчици на приложения и да участват в проекти. Принципът на разпределение на проектите е подобен на повечето фрийланс сайтове. За разлика от повечето подобни универсални сайтове, ERP системите са специфичен пазар, при който търсенето е по-голямо от предлагането и проектите са по-добре платени.

За лектора: Иван Аржентински е основател и управляващ съдружник на фирма „И Ар Пи България“ ООД (
ERP.BG) – един от първите български разработчици на ERP системи. Иван е ръководител на програмния отдел и главен идеолог с ключово участие в създаването на всички софтуерни продукти на компанията, включително системата InfoStar®, ERP системата EnterpriseOne®, CRM решението EnterpriseOne® CRM и др. Той е и в основата на визията на ERP.BG за развитието на една изцяло мобилна ERP система, оптимизирана за смартфони и таблети, с интегрирани модули за BI (Business Intelligence), CRM (Customer Relationship Management), обединени комуникации, управление на проекти и др.

Повече за
ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително- вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. ВERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com