Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
11 Януари 16, 18:40 / Автор: Списание БИОГРАФ
„Биограф“ пуска нови комплекти за колекционери
Промо-пакетите от две архивни списания струват само 5 лева и ще бъдат в продажба до края на януари
За поредна година Коледните изненади продължават и през януари със списание „Биограф“. Най-голямото българско списание отново зарадва почитателите си, пускайки на пазара пет колекционерски комплекта от архивни издания на промоционална цена.
Всеки от пакетите, които вече се продават в търговската мрежа, съдържа две тематично комбинирани списания, и струва само 5 лева.

Серията “Лица от екрана“ поставя в общ комплект броевете с Чочо Попйорданов и Аня Пенчева на кориците. Пакет „Незабравимите“ съдържа изданията с непрежалимия комик Георги Парцалев и естрадната легенда Емил Димитров. Серията “Холивудски легенди“ обединява броевете с Мерилин Монро и Елизабет Тейлър. Пакетът “Поп-идоли” предлага списанията с Мадона и „АББА“. Последният от колекционерските пакети – “Мъже от екрана”, обединява изданията с актьорите Джак Никълсън и Юлиан Вергов.

Всяко от списанията е в обем от над 210 страници и освен историята от корицата съдържа поне още дузина големи очерци, посветени на бележити личности от историята и съвремието.

Количествата на промо-пакетите са ограничени и ще бъдат на пазара само до края на януари, когато се очаква да излезе и редовният февруарски брой на “Биограф”. Той отново ще бъде в пакет с книга на обща цена от 8 лева. Новият сборник, който ще излезе със списанието, ще съдържа избрани разкази от Франсис Скот Фицджералд.

Вече втори месец поредицата книги от литературната класика в комплект с „Биограф“ предизвиква пазарен фурор, допълнително увеличавайки и без това голямата читателска аудитория на изданието. Това породи вълна от интерес към архивните броеве на списанието, които сега стават достъпни за всички нови колекционери, допълват от редакцията.

За Контакти:
editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1004