Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

Вземи в gLOG
15 Януари 16, 11:00 / Автор: United Partners
Родители помогнаха за избора на 10-те български града, чиито родилни отделения ще бъдат модернизирани с помощта на Pampers
Pampers ще подкрепи 10 родилни отделения в България с неонатално оборудване и пелени за новородени. Родители помогнаха за избора на градовете, чиито родилни отделения ще бъдат модернизирани с помощта на Pampers. 10-те града събрали най-много гласове са: Добрич, Плевен, Стара Загора, Перник, Търговище, Русе, Бургас, Велинград, Силистра и Варна.
През 2015 г. Pampers и UNICEF отбелязаха 10 години от началото на своето партньорство с кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина". През всички тези години кампанията показва, че заедно  можем да подобрим живота на майки и деца по цял свят.

В знак на благодарност към всички български родители, които се включиха в  кампанията, Pampers ще подкрепи с неонатално оборудване и пелени за новородени родилни отделения в 10 български града. По този начин Pampers  продължава своя дългосрочен план за осигуряване на още по-добра грижа за бебетата в първите дни от живота им, като дарява пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки.

На Facebook страницата на Pampers България, в рамките на месец декември всеки имаше възможност да гласува за български град, чието родилно отделение да бъде модернизирано с помощта на Pampers. Всеки глас бе мил жест, с който помогнахме на майки и деца в България. По този начин още веднъж показахме,  че заедно можем да променим света към по-добро.

За кампанията „1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина“ на Pampers и UNICEF
Партньорството между Pampers® и UNICEF навършва 10 години като за това време  неонаталният тетанус е елиминиран в 17  страни. Pampers приканва родителите и техните бебета да се присъединят към едно специално пожелание за рожден ден: да помогнем за елиминирането на неонаталния тетанус в страните, където той все още е заплаха. Неонаталният тетанус  засяга семейства в най-бедните райони на света и най-често е резултат от нехигиенични родилни практики като прерязване на пъпната връв с  нестерилни инструменти. Веднъж заразен с неонатален тетанус, организмът никога не може да бъде излекуван и в някои части на света тетанусът все още белязва живота на едно новородено на всеки 11 минути. За 10 години партньорството между Pampers и UNICEF си поставя за цел сбъдването на едно-единствено желание:  да елиминира неонаталния тетанус навсякъде по света.  Благодарение на помощта на  родители от целия свят, от началото на кампанията „1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина” приблизително 500 000 бебета са били спасени  и всяка секунда една майка и нейното бебе са получавали ваксина.

За Контакти:Наталия Бицова
natalia.bitsova@united-partners.com

Теодора Дишовска
teodora.dishovska@united-partners.com

тел.: 02 832 33 44

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1052