Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
19 Януари 16, 15:52 / Автор: newtrend.agency
Тенденции 2016: Ръст в покупките на второ жилище
След изключително успешната 2015г, в рамките на която беше реализиран ръст в продажбата на недвижими имоти - между 8 и 12% при различните типове, 2016г се очертава още по-динамична.
На 27 февруари 2016г в хотел Новотел, София ще се проведе първия по рода си семинар: «Златните правила при сделки с имоти» с лектор Красимир Борисов от Асоциация на бизнес експертите.

След изключително успешната 2015г, в рамките на която беше реализиран ръст в продажбата на недвижими имоти - между 8 и 12% при различните типове имоти (на база на офертните цени), 2016г се очертава още по-динамична.

“Очакваме с 30% повече българи да изберат да купят второ собствено жилище”, коментира Красимир Борисов. “Налице са рекордно ниски лихви по депозитите и увеличение на средната работна заплата за страната, което опосредства все по-достъпната покупка на собствено жилище с помощта на ипотечен кредит.”

Малките имоти са сред най-предпочитаните – те са леснодостъпни, а и доходността от наем в момента е над 10 пъти по-висока от лихвата при депозит в банка, което ги прави изключително подходящи и с инвестиционна цел.

Нещо повече, размерът на наемите през 2015г не се промени драстично и гонеше през цялата година ръстът в цените на имотите – тенденция, която очакваме да се запази и през 2016г. Данните сочат, че следващите няколко месеца ще открият ясно две групи потребители на пазара – едните ще купуват собствено жилище, защото имат стабилни доходи и ясни планове за развитието, те ще се възползват от ниските лихвени проценти и ще купят имот, другите ще предпочетат да живеят под наем, защото все още нямат стабилни доходи, за да покрият ипотеката или планират да сменят местожителството си.

“Покупката на имот става все по-изгодна спрямо живота под наем в срок от 20 години, няма спор, но преди да се обвържат финансово за толкова дълъг период от време, все по-належащо става потребителите да са информирани и да притежават специфични познания, за да вземат информирано решение. Как да познават пазара, как да открият най-добрите имоти, как да купят и продадат имот без агент и излишни комисионни и как да се предпазят от злоупотреби, това са само част от отговорите, които ще дадем в рамките на семинара “Златните правила при сделки с имоти,” допълва Борисов.

Семинарът “Златните правила при сделки с имоти” на 27 февруари 2016 в Novotel, София е първият от поредицата, организирани от Асоциация на бизнес експертите. Лекторът Красимир Борисов е доказан професионалист в сферата на недвижимите имоти, участвал в осъществяването на над 1500 успешни сделки. Повече информация за събитието можете да откриете на адрес: 
http://seminar.zaimotite.bg/.

***

За лектора:
Красимир Борисов е член на Асоциацията на Бизнес Експертите в България. Доказан професионалист в сферата на недвижимите имоти, участвал в осъществяването на над 1500 успешни сделки.
За по-малко от 6 години Борисов създава една от ТОП5 компаниите за недвижими имоти в България, като обучава индивидуално над 150 консултанта на тайните в бизнеса. Голяма част от тях в момента са реализирани експерти както в страната, така и по света.

Сега Красимир Борисов има нова мисия. Да обучи обикновения човек на знанията, които само експертите познават. Знания, които от години помагат на продавачите да продават на оптималната цена, а на купувачите да намират винаги най-добрите сделки.

• Експерт по бизнес стратегии, маркетинг и продажби
• Член на Управителния Съвет на Асоциацията на Бизнес Експертите
• Участвал в над 1500 сделки за недвижими имоти
• Първи в България внедрява технологията за Виртуална Реалност в бизнеса с недвижими имоти

За Контакти:Силвия Деянова
pr@newtrend.agency
seminar@zaimotite.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5277