Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
25 Януари 16, 18:52 / Автор: Радио за личностно развитие ChangeWire
ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН с две пътешествия съм себе си в Пловдив
Авторът на „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“ Любомир Розенщайн ще представи за първи път в Пловдив на 18 и 19 март в Йога Арт Студио Шанти двата си водещи семинара за личностно развитие.
Авторът на „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“ Любомир Розенщайн ще представи за първи път в Пловдив на 18 и 19 март в Йога Арт Студио Шанти двата си водещи семинара за личностно развитие.
        „Пътешествие към себе си - пробуждане на себе си“ е практически семинар-преживяване с групова регресия за завръщане към детството и отвъд и освобождаване от тежестта на миналото.  В това удивително приключение  в състояние на много дълбоко отпускане участниците превключват вниманието си през различните степени на съзнанието за да разширят границите на собственото си познание за себе си и да се докоснат до безграничните истини на мирозданието... Преживяването следва класическия сценарий на дълбоката регресия за пътешествие в духовните пространства, в тайнствения свят на невидимите нишки, които ни свързват с другите. След завръщането си от това пътешествие, по съвсем нов начин започва да изглежда и бъдещето - много по-свободно, светло и изпълнено с възможности; със силата и увереността да можеш да осъществиш себе си във всеки нов ден.
    „Освобождаване от веригите на миналото – прощаване на родителите, прощаване на себе си (Семинарът ПРОЩАВАНЕ)“ е силно емоционално преживяване за вътрешно очистване от болката, обидата, неразбирането, неприемането и не-любовта от времето на детството и помиряване с миналото. Тук участниците работят по двойки с маски на очите за да се върнат в годините на детството и да освободят личната си история от болката. Там, в детските години, са най-силните преживявания, най-силните отпечатъци, които определят пътеките ни в бъдещето... Тези спомени са онази част от вътрешното ни кино, към която неминуемо се връщаме отново и отново, дори без да го осъзнаваме, и която може да ни окрилява, но често ни ограничава, потиска и смалява... и ни спира да бъдем себе си и да участваме в своя живот с най-доброто, най-пълното, най-светлото от себе си.
        „Какво огромно количество жизнена енергия можем да задържаме с месеци, години, десетилетия дори – заедно с обидите, обвиненията, болката, нерешените емоционални състояния във взаимоотношенията ни с другите хора… Енергия, която е отнета от общия поток на вселената…“ , пише авторът на пътеводителите във вътрешния свят Любомир Розенщайн. Той изследва в продължение на повече от 20 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и използва езика като инструмент за окуражаване, мотивиране и промяна. Сред неговите учители са съоснователят на НЛП  ( Невролингвистично програмиране ) Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена. През 1996–97 г. Любомир Розенщайн води първите семинари по НЛП в България. Основател е на Радиото и Общността за личностно развитие ChangeWire – 
radio.changewire.info. Със своите книги, статии, програми, дискове и семинари, той помага на читателите и слушателите да овладеят съзнателно собствената си реалност и да поемат по нови, полезни, вълнуващи посоки в живота си.
        Семинарът ПРОЩАВАНЕ - се превърна в едно от най-посещаваните обучения в сферата на личностното развитие през последните години с вече многократни издания в различни градове на страната. За предстоящи събития и информация следете 
www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайн в социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube  и SoundCloud.

Йога Арт Студио Шанти,
 ул.Ангел Кънчев 8а

За Контакти:
changewire@yahoo.com

Източник: http://changewire.info/?p=2424

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1034