Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
29 Януари 16, 10:49 / Автор: www.mherb.eu
БЪЛГАРСКИ БИЛКОВ ПРОДУКТ БЕЗ АНАЛОГ ПО СВЕТА
Билков продукт без аналог по света от няколко месеца е на пазара в България. Създателите му твърдят, че след щателни проверки в интернет пространството са установили, че създаденото от тях билково „чудо“ не може да бъде сравнено с нищо създавано до момента.
„Кръвопречистваща тинктура“ или тинктура „Чиста кръв“ както е регистрирана официално в Агенцията по храните, е създадена след дългогодишни опити, тестове и подобрения, за да придобие сегашния си вид, консистенция и ефикастност. Политинктурата съдържа в себе си безспорно доказани с годините очистители като зелен орех, сладък пелин, карамфил, бял равнец и горчив портокал, балансирани с деликатната и така популярна маточина. Комбинацията от билки е създадена на базата на тяхното, химично, физично и енергийно сходство и съотношение. Спазени са всички изисквания за приготвянето на спиртно-водни извлеци, както и периода на отлежаване на настойката, за да бъдат извлечени в максимална степен полезните вещества на билките.
На пратика всеки от нас се нуждае от изчистване на кръвта, тъй като в организма ни ежедневно попадат множество вредни вещества чрез храната, напитките и лекарствата, които поемаме, както и чрез замърсения въздъх, който дишаме. Подобна замърсена среда е идеална за развитие на множество болестотворни микроорганизми, включително и такива, които се хранят с червените ни кръвни телца, а резултатите от подобна нежелана симбиоза са куп  болести, сред които анемия, туморни и кистозни образувания, кожни възпаления и др. Очиствайки кравта от отложените в нея замърсявания и паразити, ние на практика даваме възможност на организма да започне да се самопречиства и самолекува, защото сме разчистили отходните му пътища, каквито всъщност са нашите кръвоносни съдове.
Създателите на тинктура „Чиста кръв“ споделят, че вече много лекари горещо препоръчват продукта им на своите пациенти, защото с очистването на кръвта, те ще могат по-бързо и лесно да активират действието на лекарствата, които предписват и да ускорят оздравителните процеси в организма. Екипа на „Билка Чудодейка“ както са нарекли себе си тези посветени на фитотерапията „чудотворци“, споделя радостта си от факта, че вече има прекрасни отзиви от страна на своите клиенти, сред които регресиране на туморни образования, овладяване на псориазис и хипертония.
В скромния си за сега продуктов каталог марката има още 9 политинктури – всички до една с изпитано във времето и доказано позитивно дейсвие. Възродителите на родните традиции в билколечението обаче не скриват амбициите си да разширят гамата от продукти и постоянно да обогатяват пазара с нови „чудесии“. Допълват още, че за да се лекуваме с билки се иска постоянство и искрена вяра в способностите на най-добрия лекар, познат на човечеството – Нейно величество Природата!

За Контакти:Даниела  Капинчева
0895 772 989
gr.cures@abv.bg

Източник: www.mherb.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1166