Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
29 Януари 16, 10:55 / Автор: United Partners
Braun Series 7 с директен подход за отлични резултати
Каквато и да е ситуацията, прекият път е винаги най-бързият и никой не обича да обикаля в кръг. Това е особено вярно при изпълнението на ежедневните задачи, с които се справяме още по-бързо и ефективно, когато действаме с директен подход. Не е изненадващо, че това е особено вярно, когато става дума за бръснене. Точното и прецизно бръснене с едно движение на самобръсначката с фолио пластини превъзхожда повтарящите се движения в кръг на въртящите се ножчета.
Осигурявайки ефективност и комфорт при всяко бръснене, самобръсначките с фолио пластини на Braun са специално проектирани да се справят с всеки косъм като свеждат до минимум дразненето на кожата. Braun Series 7, една от най-иновативните в технологично отношение самобръсначки на Braun, позволява движения в прецизни прави линии по контурите на лицето, подобно на движенията, които правим докато боядисваме стена. Тези движения гарантират улавянето на всеки косъм докато самобръсначката се плъзга с контролирани движения нагоре и надолу. За сравнение, самобръсначките с въртящи се ножчета изискват повтарящи се движения в кръг, за да се покрие същата площ, което освен че отнема повече време, води и до по-голяма вероятност от раздразнение на кожата.
Braun Series 7 разполага с концентрирана активна зона за бръснене, така че с всяко движение ножчетата режат максимално близо до кожата, по-ефективно от която и да е самобръсначка с въртящи се ножчета. Гъвкавата глава на самобръсначката с фолио пластини се адаптира към контурите на лицето и покрива максимално голяма област на бръснене,  обхващайки 32% по-голяма площ от самобръсначките с въртящи се ножчета - това означава, че Braun Series 7 прави с едно движение толкова, колкото  ротационнатите самобръсначки правят с две. **
Системата от фолио пластини се адаптира към контурите на лицето и ефективното премахва космите, като оставя след себе си усещане за гладка кожа и комфорт. Патентованият ActiveLift ™ среден тример повдига и отстранява дори космите, растящи в различни посоки, докато интелигентната Sonic технология автоматично се адаптира към плътността на брадата за безупречно бръснене.
С впечатляващите си характеристики,  иновативната Braun Series 7 съвсем заслужено получава множество отличия сред самобръсначките с фолио пластини, като през последните 10 години печели  редица ключови награди - "Най-добър инструмент за бръснене" на Men’s Health, награда на редакторите и награда на читателите на списание Details, а също така е обявена за самобръсначката с най-висок рейтинг според проучване на  реномиран германски потребителски институт за тестване на продукти. За господина, който жадува ясна посока,  по-ефективно и комфортно бръснене, Braun Series 7 е правилният избор.
За да отбележи едно десетилетие на иновации и заслужени награди, Braun възлага на известния илюстратор Ленарт Андресон да демонстрира  гъвкавостта, прецизността, комфорта и ефективността на  Braun Series 7 чрез поредица от илюстрации, които изобразяват сблъсъка между самобръсначките с фолио пластини и тези с въртящи се ножчета.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1046