Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Предприемачество

01 Февруари 16, 09:42 / Автор: Publicis Consultants MSLGroup
За 90-тия си рожден ден Publicis Groupe инвестира 10 милиона евро в бъдещето
Световният лидер обявява конкурс за проекти в областта на дигиталните комуникации във всички държави, в които има представителства
27 януари, 2016 г., гр. София. По повод своя 90-ти рожден ден, водещата световна верига за маркетингови комуникации Publicis Groupe, стартира глобална инициатива, насочена към предприемачеството. До края на 2016 г. френската група ще инвестира 10 милиона евро в 90 проекта на съществуващи или бъдещи компании с идеи в областта на дигиталните технологии и комуникации.

В проекта „Publicis 90“ могат да участват кандидати от всички държави, в които Publicis Groupe има офиси, включително и от България. Целта на инициативата е да подпомогне подобряването на  дигиталната среда и да насърчи създаването и развитието на млади и нови компании. Кандидатурите се приемат до 28 февруари чрез онлайн платформа, специално създадена за инициативата - 
www.publicis90.com. В нея регистриралите се трябва да отговорят на серия от въпроси, с които да обяснят и защитят идеята си.

Оценяването на проектите ще премине през няколко етапа, а сред водещите критерии ще бъде бизнес потенциалът на идеите. В първата фаза на журиране ще бъдат включени всички над 76 000 служители на Publicis Groupe по света. Най-добрите кандидатури ще преминат във втора фаза, където ще бъдат оценени от екипите на Iris Capital, фонд за рисков капитал. Финалистите ще бъдат селектирани от международно жури по време на третия етап от конкурса.

Избраните 90 проекта ще получат финансиране, на стойност от 10 000 до 500 000 евро от Publicis Groupe. В допълнение към финансовата подкрепа, всеки от 90-те победители ще бъде консултиран от специалистите на Групата за период от една година. Те ще имат и възможността да посетят едно от най-мащабните събития за технологии и иновации Viva Technology в Париж между 30 юни и 2 юли 2016 г. (
http://www.vivatechnologyparis.com).

Цялата информация за конкурса, подробните условия и етапи на провеждане, може да намерите на уеб платформата - 
www.publicis90.com.

Publicis Groupe e основана през 1926 година от Марсел Бланше. Тя е в топ три на комуникационните вериги в света с офиси в 108 страни и над 76 000 служители. Групата е водеща  в сферата на рекламата, медия стратегиите и планирането, дигиталните комуникации, връзките с обществеността и маркетинговите комуникации.

В България Публисис Груп е най-голямата верига за интегрирани комуникации в страната. Тя обединява 8 специализирани звена (Publicis Consultants MSLGROUP, Saatchi&Saatchi, Publicis Sofia, Leo Burnett, ZenithOptimedia, Publicis Dialog, Publicis Modem Cybermark, HappyEnd), които работят в областта на връзките с обществеността, рекламата, медийното планиране, промоционалния и събитиен маркетинг, интернет и дигиталните решения, и производство на аудиовизуални продукти. Агенциите, част от Групата, са носители на множество престижни отличия и награди от национални и чуждестранни фестивали и конкурси.
През 2015 година Публисис Груп България също отбеляза своя юбилей. По повод своя 20-ти рожден ден компанията стартира необичаен проект, чрез който всеки имаше възможност да избере сфера, в която веригата да внесе положителна промяна през следващите 12 месеца. Гласуването се състой на онлайн платформа „Бъди част от промяната“. В нея посетителите  можеха да избират между три каузи - подкрепа на младите българи в подготовката им за професионална реализация (кауза „Следващо поколение“), подпомагане създаването на живи граждански структури (кауза „Общество“) и стимулиране развитието на изкуството и културата в България (кауза „Изкуство и култура“). Каузата, която гласувалите определиха е „Общество“, а компанията вече работи по подпомагането й чрез това, което експертите й владеят най-добре - креативност и комуникации. Резултатите от нестандартния социален проект ще бъдат обявени в края на годината.

За Контакти:
k.naumova@publicis-consultants.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1018