Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
01 Февруари 16, 09:49 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Безплатен уебинар за бъдещи софтуерни инженери
Безплатен уебинар ще въведе български младежи в софтуерното инженерство и компютърните науки – едни от най-перспективните и обещаващи успешно кариерно развитие сфери. Събитието е насочено към кандидат-студенти, които искат да получат първокласно образование, но още не са се ориентирали към конкретна програма и университет.
Безплатен уебинар ще въведе български младежи в софтуерното инженерство и компютърните науки – едни от най-перспективните и обещаващи успешно кариерно развитие сфери. Събитието е насочено към кандидат-студенти, които искат да получат първокласно образование, но още не са се ориентирали към конкретна програма и университет. Уебинарът е организиран от Висше училище по мениджмънт и ще се проведе на 29 януари (петък) от 19 ч.

Събитието ще бъде водено от д-р Николай Райчев – международно признат специалист по информационни технологии, впечатлил с работата си световния гигант Google. В момента д-р Райчев е директор на „Училище по компютърни науки“ на Висше училище по мениджмънт и преподава в две бакалавърски програми – „Бизнес информационни системи“ и „Софтуерни системи и технологии“. Програмата „Софтуерни системи и технологии“ е напълно синхронизирана със стандартите по софтуерен инженеринг на IEEE и програмата на Massachusetts Institute of Technology (MIT).

За регистрация за уебинара и повече информация моля посетете официалната страница на събитието.

За Висше училище по мениджмънт:
Висше училище по мениджмънт е международно бизнес училище с основен корпус в гр. Варна и учебни центрове в София и Добрич. Студенти от над 40 страни получават отлично образование в специалностите Бизнес и маркетинг, ИТ, Туризъм и хотелиерски мениджмънт, Гастрономия и кулинарни изкуства. ВУМ е популярен с развитата си научна дейност и с множеството публикации на преподавателите си в авторитетни международни издания. Университетът е едно от малкото места в страната, където студентите изучават международен бизнес в международна среда. Дипломиралите се студенти получават две дипломи – българска от ВУМ и британска от престижния Университет „Кардиф Метрополитън“.
Допълнителна информация може да откриете на Facebook страницата на ВУМ.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1399