СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

01 Февруари 16, 12:22 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung спечели наградата на BLI „Монохромен принтер на 2016 г./ серия мултифункционални устройства на годината“ за четвърта поредна година
София, 1 февруари 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че е спечелила за четвърти пореден път наградата на Buyers Laboratory Inc. (BLI) „Монохромен принтер на 2016 г./ серия мултифункционални устройства на годината“. BLI, водеща световна организация за оценка на устройства и решения за печат, отличи монохромния принтер и серията мултифункционални устройства на Samsung за тяхната надеждност; дизайн; висока производителност; енергийна и ценова ефективност; функции, които щадят околната среда и лесната им употреба.

„За нас е чест да бъдем отличени като водещ доставчик на решения за печат, които помагат на бизнеса да създаде по-продуктивна и ефективна работна среда,“ каза Сунгуон Сонг, старши вицепрезидент, Printing Solutions Business на Samsung Electronics. „Samsung е напълно фокусирана върху предлагането на решения за печат, които са оптимизирани за малкия офис. За нас е огромно удовлетворение да получим потвърждение на основните предимства на нашите монохромни принтери и мултифункционални устройства от независима организация като BLI“.

„Samsung Electronics разбира какво очакват клиентите от решенията за печат на компанията: надеждност, продуктивност и ефективност,“ каза Марлен Ор, директор Office Equipment Product Analysis на BLI. „Samsung предлага продукти, които осигуряват по-висока производителност и по-ниски разходи и по този начин затвърждава позицията си на водещ доставчик на решения за печат.“

Две допълнителни награди „Избор на зимния сезон 2016 г.“ от BLI
Samsung също спечели две допълнителни награди - „Избор на зимния сезон 2016 г.“ от BLI. Наградите се връчват два пъти в годината – през зимата и през лятото.

Устройството Samsung ProXpress M3825DW спечели наградата „Избор на зимния сезон 2016 г.“ в категория „Изключителен А4 принтер за малки работни групи“. Моделите от сериите ProXpress могат да отпечатат до 40 страници в минута и предлагат широк набор на функции, които са идеални за малките и средни предприятия. Например уеб платформата eXtensible Open Architecture (XOA) позволява бързото инсталиране на софтуер от трета страна, както и възможност за мобилен печат чрез Google Cloud Print.

Наградата „Избор на зимния сезон 2016 г.“ в категория „Изключителен А4 принтер за големи работни групи“ беше спечелена от серията Samsung ProXpress M4530, която може да отпечата до 47 страници в минута. Устройството M4530 разполага с двуядрен процесор на 1GHz, който може да се справи с всички задачи за печат бързо и лесно. Моделите от серията позволяват на компаниите да намалят оперативните си разходи и да спестят време, благодарение на издръжливия барабан и тонер касетите с голям капацитет.

Най-щателните тестове в индустрията
Наградата „Серия мултифункционални устройства на годината“ на BLI отличава производителите, чиито продукти предлагат най-доброто в съответната категория. Те се оценяват в продължение на два месеца, когато преминават най-щателните тестове в индустрията. Изборът се прави от техническите експерти и анализаторите на BLI, които сравняват данните на производителите с резултатите от тестовете на BLI.

Наградите на BLI „Избор на зимния сезон“ и „Избор на летния сезон“ отличават продуктите, които са постигнали най-добри резултати от тестовете на BLI през последните шест месеца.
За Контакти:Мартин Маев
Proximity Sofia за Samsung