Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Здравеопазване

04 Февруари 16, 09:21 / Автор: Crossroads Bulgaria
Българите поръчват през сайта най-много прегледи на щитовидната жлеза
Първият български портал за здравни услуги Ofertomat.bg отчита ръст при търсенето на медицински прегледи по интернет през миналата година. Уебсайтът е обработил десетки хиляди поръчки, като ръстът за януари 2016 г. спрямо януари 2015 г. е близо 60%, а потребителите на портала поръчват най-много прегледи на щитовидната жлеза, които са между 45% и 50% от всички услуги, продадени през Ofertomat.bg. Сред най-популярните видове прегледи са още гинекологичните, мамологичните и кардиологичните прегледи.

Ofertomat.bg обединява над 40 български болници, сред които са някои от най-качествените лечебни заведения у нас, включително Университетска болница City Clinic, Токуда Болница София, Медицински комплекс „Д-р. Щерев”, Ин витро клиника София, Болница Доверие, Медицински център - Пирогов, Лаборатории Цибалаб, Бодимед, Сана, Ноневи, Тошкина, Лина и много други. Това позволява на уебсайта да предложи на българските потребители здравни услуги с много високо качество, като същевременно цените в него често са с между 50% и 75% отстъпка.

„Създадохме уебсайта с цел помогнем на много българи да обърнат внимание на здравето си. В навечерието на всички празници, нашето желание е да подскажем, че всеки може да дари на любимите си хора здраве. Полагаме усилия, да преговаряме с най-добрите  медицински заведения в страната за по-ниски цени, което се оказа голямо предизвикателство. Най-голямата награда за екипа ни е, когато виждаме хилядите доволни пациенти на нашите партньори. Доволни сме, че можем да предложим голям избор на нашите клиенти от специалисти и здравни заведения.” - разказва Росица Караджова, управител на медицинската платформа.

Уебсайтът е типичен пример за това как технологиите могат да направят услугите в един бранш много по-достъпни. Ofertomat.bg вече е отправна точка при избора на специалист или лечебно заведение за все повече българи в страната или живеещите в чужбина. В него всичко става бързо и лесно, здравните услуги се закупуват удобно по интернет или през мобилния телефон, а поетите от болниците ангажименти се проследяват всекидневно.

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1594