Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Февруари 16, 09:22 / Автор: Бон Апети
ВОДЕЩИТЕ НА ПРЕДАВАНЕТО „БОН АПЕТИ“ ЛОРА И СТОЯН С ЕКСКЛУЗИВНИ КУЛИНАРНИ ВИДЕО УРОЦИ В ПАРТНЬОРСТВО С TEFAL. Онлайн видео уроците, създадени специално за кампанията “Бон Апети” с Tefal, разкриват полезни техники и тънкости при приготвянето на месо и замесването на тесто
Онлайн видео уроците, създадени специално за кампанията “Бон Апети” с Tefal, разкриват полезни техники и тънкости при приготвянето на месо и замесването на тесто
Два ексклузивни видео урока, заснети от водещите на предаването „Бон Апети” Лора и Стоян, разкриват тънкостите в едни от най-трудните процеси в готвенето, а именно приготвянето на месо и замесването на тесто. Уроците са първата по рода си подобна изява на чаровните водещи и са специално създадени за кампанията „Бон Апети с Tefal!”. Те са достъпни за всички, които желаят да усъвършенстват своите кулинарни умения на адрес: http://www.bonapeti.bg/tefal/index.php?r=site/lesson.

Зрителите се пренасят в уютната обстановка на кухнята на „Бон Апети“, където Лора и Стоян споделят личните си напътствия как майсторски се приготвят месни и тестени изделия от цял свят. Типично в стила на младите водещи, освен увлекателно представени рецепти и идеи, любителите на кулинарията научават интересни факти за продуктите и ястията, които следва да сътворят заедно с Лора и Стоян. Уникалните видео уроци ще помогнат на всеки да се потопи в тайните на кулинарното изкуство и да избере своя начин да изненада близките си с неустоимо вкусни ястия. С урока, посветен на тънкостите в приготвянето на пица, еклери, профитероли, багети, дърпани кори за баница и още много вкусни изкушения, месенето на тесто се превръща в детска игра. А темата, посветена на месото, включва редица решения за обработка и приготвяне дори и на най-капризното месо. Лора и Стоян показват и своите тайни „оръжия” – кухненските съдове, уреди и аксесоари Tefal, които помагат да се пести ценно време и да се разкрият неподозирани кулинарните таланти, докато се приготвя избраното ястие.

Как да разфасоваме цяло пиле на порции и да изпечем пилешки гърди на тиган без да ги изсушим? Как да приготвим свинско руло, да изпечем сочни свински котлети или апетитен телешки стек „Блек Ангъс“? Как да замесим пухкаво и меко тесто с или без мая, което се топи при всяка хапка и как да го овкусим и изпечем по най-добрия възможен начин? Какво представлява „сляпото печене” или как да приготвим изкусителни тарталети с крем и плодове? Това са само част от съветите на Лора и Стоян, които ще помогнат на начинаещите кулинари да се изявят като умели готвачи и ще дадат интересни идеи на тези, които вече покоряват кулинарни висини у дома. Единственото, което трябва да направят е да отидат на адрес: 
http://www.bonapeti.bg/tefal/index.php?r=site/lesson и да се отправят на едно ароматно пътешествие в света на добрата храна със симпатичните водещи и с уредите и съдовете от семейството на Tefal.

Сред последните са 3-те революционни серии тигани от най-ново поколение на Tefal: Talent Pro, Pleasure и So Intensive – с още по-устойчиво на надраскване външно и незалепващо вътрешно покритие и с уникалния топлинен индикатор Thermospot, запазващ превъзходния вкус, аромат и текстура на всеки сготвен хранителен продукт. Представена е и кухненската машина Tefal Masterchef Gоurmet, заслужено наречена от Лора и Стоян „машината, която прави всичко“ – меси, бърка, разбива, реже и стърже която превръща месенето на тесто в лесно и забавно занимание. На помощ идват и талантливите кухненски аксесоари – ножовете и приборите Tefal Ingenio. Те не само улесняват предварителната обработка на продуктите, но са и изключително важни, за да могат да се приложат всички онези „кулинарни хитрини“, в които се крие тайната на добре приготвеното ястие.

Кампанията „Бон Апети с Tefal!” подарява на всички, които обичат добрата храна много вкусни моменти с Лора и Стоян, а през 2016 г. френската марката обещава още много изненади по случай своя 60-ти рожден ден. Повече от половин век марката Tefal е посветена на мисията да прави живота ни по-лесен всеки ден като ни вдъхновява с иновативни идеи, без които не можем. И през тази година Tefal ще продължи да ни радва с редица забележими събития и приятни изненади, които ще направят деня ни по-вкусен и усмихнат.

Бон Апети с Tefal!

Източник:
http://www.bonapeti.bg/tefal/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.7071