Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
05 Февруари 16, 11:14 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung насърчава младите фенове да преследват страстта си към спорта по време на Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016
София, 4 февруари 2016 г. – Samsung Electronics, глобален партньор на олимпийските игри в категорията „Оборудване за безжични комуникации“, обяви нова олимпийска инициатива, която иска да обедини света, като го вдъхнови и свърже по време на Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016. Като световен лидер при мобилните технологии, Samsung иска да подобри олимпийското движение с иновативни продукти и да осигури на спортистите и феновете от целия свят уникално по рода си преживяване.
София, 4 февруари 2016 г. – Samsung Electronics, глобален партньор на олимпийските игри в категорията „Оборудване за безжични комуникации“, обяви нова олимпийска инициатива, която иска да обедини света, като го вдъхнови и свърже по време на Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016. Като световен лидер при мобилните технологии, Samsung иска да подобри олимпийското движение с иновативни продукти и да осигури на спортистите и феновете от целия свят уникално по рода си преживяване.

Компанията ще разположи няколко студия Samsung Galaxy в олимпийския град и спортните съоръжения, в които ще се проведат много на брой събития и забавни програми. Чрез тях компанията ще направи Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016 по-вдъхновяващи и ще разпространи олимпийския дух сред младите фенове по целия свят с маркетинговата стратегия The Only Way to Know. Кампанията ще използва интегриран маркетингов подход и различни платформи, включително множество събития, дигитални и традиционни инструменти.

„Ние разбираме трудните предизвикателства, които стоят пред младежите и сме решени да осигурим възможности и програми, които имат за цел да ги вдъхновят, така че никога да не се отказват от своите мечти и надежди“, каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Samsung се гордее с усилията си да разпространява духа на Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016 по целия свят и да създаде преживявания, които достигат до младите хора, чрез първокласна технология и поглъщащо съдържание за виртуална реалност.

Samsung и Международният олимпийски комитет ще си партнират на Зимните младежки олимпийски игри в Лилехамер, за да създадат първото в света олимпийско съдържание за виртуална реалност (VR). По този начин, дори феновете, които гледат състезанията от разстояние, ще могат да се насладят на действието, все едно са на мястото на събитието. Те ще имат възможност да гледат VR стрийминг на живо от откриващата церемония от мобилните устройства на марката и така да усетят енергията и емоцията на събитието, когато атлетите излязат на стадиона.

„Samsung е дългогодишен глобален партньор на олимпийските игри, който вдъхновява феновете както по време на олимпийските игри, така и по време на младежките олимпийски игри чрез иновативни технологии и спиращи дъха преживявания“, каза Тимо Луме, управляващ директор на IOC TMS. „За нас е чест да работим заедно със Samsung за осъществяването на първия по рода си VR стрийминг на живо. Това е само един от начините, по които показваме, че няма граници както за младите фенове в Лилехамер, така и за тези от целия свят“.

Samsung ще направи Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016 дори още по-вълнуващи като използва най-новите технологии, привличащи потребителите, включително:

Преживейте спортните емоции: Gear VR
За да отпразнува началото на Младежките олимпийски игри Лилехамер 2016, на 12 февруари, студията Samsung Galaxy, които са разположени в Лилехамер и в други градове, ще предложат неповторимо преживяване чрез VR стрийминг на живо. Така компанията ще позволи на всички фенове наистина да се потопят в откриващата церемония на игрите. Потребителите ще могат да гледат стийминга като само трябва да свържат своя смартфон Galaxy с очилата за виртуална реалност Samsung Gear VR. Първият стрийминг на такова съдържание на живо ще покаже уникални кадри от запалването на олимпийския огън, парада на нациите и останалите церемонии по откриването. Освен това, компанията ще предлага най-добрите моменти от всеки ден на игрите във VR съдържание. То ще включва кадри от състезанията по шорттрек, сноуборд, фигурно пързаляне, ски скокове и други. Цялото съдържание ще бъде безплатно за гледане на следващия ден след неговото заснемане.

От 11 до 21 февруари, три студия Samsung Galaxy – VR Bus, VR Monument и VR Station, ще бъдат разположени на различни локации в Лилехамер, за да предложат разнообразие от поглъщащо и уникално по рода си преживяване на младите фенове и атлети. Посетителите ще имат достъп до мобилните продукти на Samsung - Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge, и Galaxy S6, и шанса да изпробват уменията по зимни спортове с Gear VR. Компанията ще предложи уникално 4D VR преживяване във VR Station, където посетителите ще могат да се настанят в удобно кресло и да изпитат тръпката при ски скок. Така феновете ще могат да излязат от комфортната си зона и да преживеят нещо, което до този момент е било невъзможно.

Мечтите на младите атлети - споделени чрез технологията
Млади спортни надежди, включително норвежецът Вебьорн Хегдал, ще участват в телевизионна и онлайн рекламна кампания The Only Way to Know, която има за цел да разкаже как младите спортисти се справят с трудностите в спорта и всекидневието. Участниците в кампанията ще използват смартфони от серията Galaxy, за да заснемат и споделят своите преживявания в социалните мрежи с кампанията #THEONLYWAYTOKNOW.

По време на игрите в Лилехамер ще бъде създадено още дигитално съдържание от 47-те посланици на Международния олимпийски комитет, които представляват 39 страни от целия свят. Програмата „Млади посланици“ се организира за четвърти поредни олимпийски игри. Тя насърчава младежите да бъдат любопитни и активни чрез практикуването на спорт. Като част от програмата младите посланици ще използват Galaxy S6 edge+, за да споделят своите преживявания и останат свързани, докато се борят със спортни и житейски предизвикателства.

Зимните младежки олимпийски игри Лилехамер 2016 ще се проведат между 12 и 21 февруари в Лилехамер, Норвегия.

За Контакти:Мартин Маев

Proximity Sofia за Samsung
T: 02 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.9265