Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
08 Февруари 16, 10:35 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Ива Белокапова е новият директор Маркетинг и образование на M3 Communications College
Ива Белокапова е новият директор Маркетинг и образование на центъра за професионално обучение по маркетинг, Public Relations и бизнес комуникации – M3 Communications College.
Ива Белокапова е новият директор Маркетинг и образование на центъра за професионално обучение по маркетинг, Public Relations и бизнес комуникации – M3 Communications College.
Започнала кариерата си преди 18 години именно в M3 Communications Group, Inc., Ива Белокапова притежава богат и ценен опит в сферата на комуникациите, маркетинга и връзките с обществеността. Била е част от Graffiti BBDO, търговски директор на Jazz FM и Classic FM, директор Бизнес развитие в Synovate и в South East Europe Research Corporation, мениджър на Grayling за България, старши консултант в Publicis Consultants и маркетинг директор на Investor.bg. Съучредител и изпълнителен директор на фондация „Група Град“ и „UnderGara“. През последните години Ива работи по множество български и международни проекти за изграждане на туристически стратегии, градски предизвикателства и политики, бизнес иновации.
„Радвам се, че в M3 College съм на първа линия за новото в комуникациите и маркетинга. Комуникациите винаги са били важни, а днес са и много динамични. В M3 College има невероятно силен заряд от любопитство и новаторски дух, ще се постарая да предлагаме обучения на световно ниво“ – сподели Ива.
„Ива е амбициозна и изключително добре организирана, с много добри познания по модерен маркетинг и PR. Имаме искрени надежди, че колежът, любимо място на стотици студенти на година, ще стане още по-притегателно място и ще генерира още по-интересни обучения. Нашият бизнес е изключително динамичен и целта ни е в залите на колежа да се споделят нещата, които са се случили буквално вчера и днес вече са намерили своята интерпретация сред нашите преподаватели“, каза Максим Бехар, основател и председател на Борда на M3 College.
M3 Communications College е част от М3 Communications Group, Inc. От 2008 година колежът е представител на Manhattan Institute of Management и е първият изцяло лицензиран център за професионално обучение в областта на PR, Маркетинг и Бизнес комуникации в България.
От 2004 г. М3 College е свързващото звено между десетки PR и маркетинг специалисти и всички онези, които имат известни познания, интересуват се или са попаднали случайно на информация за обществени комуникации. Български и световни специалисти гостуват в нашия колеж, за да споделят знанията си лично с доверилите ни се над 1500 курсисти до този момент или публично, по време на нашия дискусионен клуб с отворени врати PR Thursday.

За контакти:
Ива Белокапова
Тел: 02/ 951 67 75; 0884 660 244
ibelokapova@m3college.com

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1076