Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Февруари 16, 12:40 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Над 10 милиона доставени Huawei P8 lite
Повече от 10 милиона смартфона Huawei P8 lite бяха доставени само за девет месеца след старта на продажбите на модела в Европа миналата пролет.
Повече от 10 милиона смартфона Huawei P8 lite бяха доставени само за девет месеца след старта на продажбите на модела в Европа миналата пролет. В световен мащаб всички устройства от серията Huawei P8 са достигнали успешно до повече от 16 милиона потребители.

Тази година стартира изключително успешно за Huawei – компанията постави нов рекорд с над 12 милиона доставени смартфона само през януари – увеличение с 93 процента спрямо същия период през 2015 г. Този януари беше и четвъртият пореден месец с над 10 милиона доставени смартфона Huawei. С нарастването на популярността на марката и непрекъснатия растеж в световен мащаб, потребителският интерес към устройствата на Huawei продължава да расте значително.

Този успех се основава на силната 2015 г., по време на която Huawei продаде 108 милиона смартфона – увеличение с 44% спрямо предходната година, и утвърди позицията си като една от трите най-добри марки за смартфони в света.


Huawei P8 lite е първият смартфон на марката, който регистрира по-високи продажби на световните пазари, отколкото в Китай. Това е доказателство за успеха на стратегията за интернационализация на Huawei и за ефективността на глобалната пазарна структура на компанията.

Huawei P8 lite запазва стилния дизайн на P серията на Huawei – красив и перфектно изработен, с контрастни златисти нюанси в дизайна. Тънкото тяло и стилният външен вид на устройство осигуряват на потребителите чувство на спокойствие и сигурност. Сред портфолиото от смартфони на Huawei, P8 lite се отличава с младежкия си дух и ниската цена, което е причина за рекордните му продажби.


За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.


За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9238