Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
08 Февруари 16, 12:42 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
BILLA България мери сили с компании от 32 държави на Европейските бизнес награди
BILLA България мери сили с компании от 32 държави на Европейските бизнес награди. Онлайн гласуването на сайта на Наградите е отворено.
Онлайн гласуването на сайта на Наградите е отворено

Само няколко месеца след като BILLA България бе отличена като „Национален шампион“ на Европейските бизнес награди в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“, компанията продължава надпреварата си в следващия етап на Наградите, където се изправя срещу 53 европейски компании от 32 държави в битка за титлата „Национален шампион на публиката“.

Видеото, с което BILLA България кандидатства и вече е качено на уебсайта на Европейските бизнес награди, дава нов и различен поглед върху историята на компанията и нейните успехи през годините. Ако желаете да видите този разказ и да подкрепите BILLA България и развиването на устойчив и отговорен бизнес в страната ни, можете да го направите на адрес:
http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-award-for-environmental-corporate-sustainability-1/16567

Гласуването ще продължи до 26 февруари, а резултатите от публичния вот ще бъдат анонсирани на 7 март 2016 г. Компанията, която събере най-голям брой гласове, ще бъде обявена за „Национален шампион на публиката“ в категорията, в която кандидатства.


REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

Според независимо проучване от швейцарската организация ICERTIAS българските потребители са определили BILLA България като водеща за периода 2014 г. – 2015 г., в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“, „Международна верига за продажби на дребно“.

На Европейските Бизнес Награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната с 98 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5725