Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Януари 16, 17:30 / Автор: CKBB
ASUS представи 970 Pro Gaming/Aura
Първата в света дънна платка AMD 970 със сертификация от NVIDIA SLI, плюс гейминг аудио, нетуъркинг и охлаждане, USB 3.1, M.2 и Aura RGB осветяване
ASUS представи 970 Pro Gaming/Aura, първата в света дънна платка, базирана на дългоочаквания чипсет AMD® 970+SB950, с официална сертификация от NVIDIA® SLI™ за поддръжка на епичния до четири ядра графичен процесор плюс интегрираната Aura RGB — изцяло нова, изящна технология за подсветка, разработена от ASUS.
Като последно попълнение на серията от висок клас ASUS Pro Gaming, 970 Pro Gaming/Aura притежава множество ексклузивни характеристики за невероятно гейминг изживяване. Това включва подобрения гейминг Intel® Gigabit Ethernet с ASUS LANGuard, с технологията GameFirst за бърз, сигурен, с минимален лаг нетуъркинг и SupremeFX със Sonic Radar II за безупречно аудио по време на игра, с което потребители на 970 Pro Gaming/Aura ще са една стъпка пред опонентите си.
Съвместими с последните сокети на процесорите AMD AM3+, 970 Pro Gaming/Aura доставят гъвкаво охлаждане със специална водна помпа с колектор, плюс интуитивен контрол на Fan Xpert. Новото дъно, също има и последен модел свързаност с вградени USB 3.1 Type-A и NVM Express™ (NVMe) M.2.
Ексклузивната технология RAMCache ускорява трайно зареждането при игра, компонентите на Gamer’s Guardian са с удължен живот, а смарт характеристиките DIY предпазват потребителите и улесняват подобренията.

Aura RGB осветяване: Удивителна LED подсветка с персонализуеми ефекти.
970 Pro Gaming/Aura е последната дънна платка, която разполага с Aura, най-новата LED технология за подсветка от ASUS — ексклузивна за притежателите на дънните платки на ASUS. Aura позволява лесно осветяване на всяка 970 Pro Gaming/Aura гейминг платформа с един безкраен спектър от цветови комбинации, както и разполага с много очарователни и забавни ефекти.
Aura има удобни контролери за софтуера за персонализиране на LED осветлението. Интуитивният интерфейс позволява на геймърите да управляват зашеметяващата многоцветна светлина, която излъчват техните 970 Pro Gaming/Aura, включително спиращи дъха ефекти, примигващи цветове, кръгообразни светлини, плюс опцията да променят оттенъците, които показват температурата на графичния им процесор или пулсират в ритъм с любимата им музика.

Епична графика: Поддържа до четириядрен графичен процесор NVIDIA SLI или четириядрен графичен процесор AMD CrossFireX
970 Pro Gaming/Aura е първата AMD 970 чипсет базирана дънна платка в света, която е официално сертифицирана за съвместимост с NVIDIA SLI, позволяваща двупосочни настройки на четириядрен графичен процесор за епична графична производителност.
CrossfireX, многопосочната графична технология на AMD, също се поддържа, за до двупосочно четириядрено графично надмощие на процесора, давайки на 970 Pro Gaming/Aura rig-builders пълна гъвкавост на геймърите при изпълняване на куестовете за максимална гейминг производителност и визуално съвършенство.

Създадена за победители: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, GameFirst, SupremeFX и Sonic Radar II
970 Pro Gaming/Aura притежава супер бърза свързаност, с ниво за турнири Intel Gigabit Ethernet, ексклузивните технологии на ASUS LANGuard и GameFirst, за да запази връзката бърза и с нулев лаг.
LAN технологията на Intel има сериозно двойно предимство при намаляването на режийните на процесора и предлага изключително висока производителност на TCP и UDP, значително намалява натоварването на процесора, за да освободи енергия за играта.
ASUS LANGuard е мрежова защита на хардуерно ниво, която работи на принципа на технологиите за свързване на сигнала и редуциране на интерференцията на повърхностно монтираните кондензатори за стабилна гейминг връзка и по-добра свързаност при онлайн игри, плюс защита от електростатично напрежение и пренапрежение на компонентите, за по-голяма издръжливост на статично електричество и подобрена защита срещу токови удари.
Подобрената ексклузивна технология на ASUS – GameFirst, приоритизира свързаните с играта пакети и отделя повече честотна лента за тях, елиминирайки насичането при игра, стриймване и споделяне на файлове — потребителите на 970 Pro Gaming/Aura е необходимо само да изберат от опциите: Оптимизация, Игра, Медия стрийминг, или Споделяне на файлове, създадени да накарат мрежата ви да лети. GameFirst също включва Multi-Gate Teaming, за да обедини всички налични мрежи за максимална честота на лентата и гладката игра.
970 Pro Gaming/Aura е създадена с ексклузивната аудио технология на ASUS SupremeFX за реалистичен звук, който оживява. Чистотата и стабилността на изключителния 115dB SNR (signal-to-noise ratio) е подсигурен с подсилена конструкция, покритие срещу електромагнитни смущения и волтова защита 5V на захранващото устройство.
Висококачествените компоненти на Supreme FX, включително надеждният кодек Realtek ALC1150, оптимизират акустичното представяне и елиминират интерференцията така че само най-доброто аудио достига до потребителските слушалки или високоговорители. Екранировката е с добавена подсветка за по-добър външен вид. Възможна е и персонализация, позволяваща на потребителите да създадат собствени светлинни ефекти.
Новото дъно 970 Pro Gaming/Aura също дава изключителна възможност на геймърите да откриват противника със Sonic Radar II, технология със стелт режим, която им позволява да чуят какво правят съотборниците и опонентите им на бойното поле – достъпна чрез удобен контрол панел и персонализуем лист на играчите. Sonic Radar II показва и произхода и действителната посока на ключовите звуци в играта, позволявайки на ASUS геймърите да определят по-точно местоположението и уменията на враговете си. Радарът разполага с технологията Audio Enhancement за по-ясни звукови детайли.

Гейминг подобрения във всичко: USB 3.1, M.2, RAMCache, Gamer’s Guardian и специална водна помпа с колектор
970 Pro Gaming/Aura има вградена най-новата свързаност, с трансфер на данни до 10Gbps на USB 3.1, и интегриран M.2 сокет за последните високоскоростни SSD. Също разполага и с уникалната интелигентна система RAMCache technology, с която любимите игри и приложения да зареждат с светкавична скорост. Специалната водна помпа с колектор гарантира, че най-добрата ефективност с водно охлаждане е мигновено достъпнa.
Gamer’s Guardian защита включително Digi+ модул за регулиране на волтажа (VRM), за ултра гладко и ултра чисто захранване, DRAM защита с предварително подсигуряване със самовъзстановяеми  предпазители, трайни кондензатори, разработени, за да издържат на екстремни температури и панел, устойчив на корозия, от закалена стомана, с input/output (I/O).
Удобни DIY характеристики, включително бърз Q-Slot за инсталация на видео картата и Q-DIMM слотове за памет, Q-Shield щит предпазва от надраскване и порязване при надграждане на устройството, а четирите Q-LED лампи индикират проблеми с процесора, паметта, видеокартата.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5977