Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

10 Февруари 16, 12:11 / Автор: Crossroads Bulgaria
Основателят на българския стартъп Flipps Коста Йорданов ще се срещне с млади предприемачи
Първото за месец февруари събитие от серията успешни истории за стартиращи предприемачи SIStory ще се проведе на 16 февруари от 19 часа в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Гост-лектор ще бъде Коста Йорданов, предприемач и основател на един от най-успешните български стартъпи Flipps. Той ще разкаже повече за личната си история и какви са шансовете за успех пред българските предприемачи. Присъстващите ще имат възможност да задават своите въпроси в открит диалог.

Flipps е един от първите стартъпи, който получава финансиране от рисковия фонд LAUNCHub. Чрез мобилното приложение, потребителите могат лесно да откриват и възпроизвеждат онлайн съдържание върху всеки интернет-свързан телевизор, използвайки мобилното си устройства (като дистанционно управление) без допълнителен хардуер или настройки.

Патентованата технология на Flipps разпознава мигновено над 250млн. интернет-свързани телевизора и е съвместима с повече от 5 000 модела на производители, като не изисква настройки, свързване на устройства, допълнителен хардуер или декодер.

Поредицата лекции за успешни предприемачи SIStory се организира от националната предприемаческа организация Start It Smart. Тя е основател на състезание за иновативни бизнес проекти, което прераства в акселераторска програма 3Challenge, както и на първия в Европа преакселератор за стартиращи предприемачи.
За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6059