Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
11 Февруари 16, 13:05 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
От електронно здравеопазване до ултра бърз интернет – решения за „умни градове“ на Mobile World Congress 2016
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, ще представи своите най-иновативни продукти на Mobile World Congress, който ще се състои от 22 до 25 февруари 2016 г. в Барселона, Испания.
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, ще представи своите най-иновативни продукти на Mobile World Congress, който ще се състои от 22 до 25 февруари 2016 г. в Барселона, Испания. На своя щанд 7B54 в Зала 7, компанията ще представи новите си продукти и решения за „умни градове“ в области като безжичен достъп и пренос на данни, Телко софтуер и решения, свързани с „Интернет на нещата“, както и облачни решения с приложение в електронно здравеопазване.

Intracom Telecom ще покаже най-новия си StreetNode™ продукт, работещ в милиметровия радиочестотен спектър – решение за ултра бърз интернет за дома (Gigabit-To-The-Home), при което, за улеснение, оборудването се инсталира върху покрива на крайните клиенти. Така системата StreetNode™ дава възможност на интернет доставчиците да разширят обхвата на мрежите,  като включат и отдалечените жилищни райони. По този начин те могат да осигурят най-високо качество на връзката на крайните си потребители, като  действат в спектър, свободен от лиценз. Компанията ще представи и най-новото си Point-to-Multipoint (PtMP) решение на 26/28GHz – WiBAS Connect, което осигурява капацитет до половин гигабит.

От богатото си Telco Software портфолио Intracom Теlecom ще представи своята смарт платформа за управление на приходите от край до край, специално разработена за ерата на „Интернет на нещата“ . Серията NGINius™ позволява на доставчиците на услуги да увеличат приходите си и ефективно да управляват приложенията в различни домейни на „Интернет на нещата“, както и да поддържат цялата гама B2B2x бизнес модели. Чрез активното участие на компанията във форума OpenDaylight и иновациите, показани в сферите на Software Defined Networks & Network Function Virtualization (SDN & NFV), Intracom Telecom демонстрира как би могла да помогне на доставчиците на услуги да постигнат интелигентно управление и плавно преминаване от комплексни мрежови структури към виртуализация на мрежовите функционалности, позволявайки им да се възползват от предимствата на тези революционни технологии. Едно от първите подобни приложения в реалния живот, позволяващо „виртуализиран WiFi достъп“, ще бъде демонстрирано на живо.

С настъпването на ерата на „умните градове“, Intracom Telecom ще представи интелигентна инфраструктура на такова решение, състоящо се от умни осветителни решения, придружени от солидна мрежова инфраструктура, която помага за спестяване на енергия и предоставя отворена платформа за приложения и услуги, генериращи приходи, които да са от полза за гражданите.

В сферата на облачните услуги Intracom Telecom е подготвила широко портфолио от услуги от типа частен облак и публичен облак с акцент върху решения, касаещи електронното здравеопазване. Целта е на медицинските институции да се предостави възможност за архивиране на медицински снимки, провеждане на обучения, даване на второ мнение и провеждане на телемедицина чрез модела на публичния облак.

За Intracom Telecom

Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичното предаване на данни и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Intracom Telecom предлага конкурентно портфолио от операторски софтуерни решения за генериране на приходи и пълен обхват на ИКТ услуги, фокусирани върху big data анализ, конвергентни мрежови и облачни изчислителни решения за оператори и частни, публични и правителствени облаци. Компанията инвестира значително в R&D, разработвайки авангардни продукти и интегрирани решения, които гарантират удовлетвореността на клиентите.

Над 100 клиента в повече от 70 страни избраха Intracom Telecom и неговите нейните най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1900 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете:
www.intracom-telecom.com.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1085