Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Февруари 16, 13:08 / Автор: Grayling
Балансирано хранене и физическа активност са ключът към здравословния начин на живот
Жизненост, енергия, здраве в една дума - Herbalife
На специално събитие Нина Шебечич Црнолатац, Директор за региона на Югоизточна Европа в Herbalife, представи философията на компанията и научния й подход към балансираното хранене пред представителите на водещи български медии. Компанията е отдадена на борбата със световния проблем с неправилното хранене и има редица разработки в тази област, които променят живота на хората вече повече от 35 години.

След редица научни изследвания и проучвания, и в унисон с позитивното отношение към активния начин на живот, Herbalife отправя съвет как да запазим своето здраве, енергия и жизненост, а именно да започваме всеки ден със здравословна закуска и упражнения. Хранителните навици на българите през последните години ни доближават твърде много до световната тенденция - 30% население, страдащо от наднормено тегло или затлъстяване , което доказва, че правилният хранителен режим е необходимост в наши дни. Herbalife цели да подпомогне понижаването на тези стряскащи числа, като предлага решения за балансирано хранене – широк спектър от продукти, включително протеинови шейкове, заместители на хранене, закуски и хранителни добавки, в над 95 държави по целия свят.

Нина Шебечич Црнолатац, директор за региона на Югоизточна Европа каза: „Горди сме, че в България сме припознати, като заслужаваща доверие компания, която подкрепя хората по пътя към по-добър, по-активен и по-здравословен начин на живот. Нашите хранителни продукти и добавки са разработени под ръководството на научи експерти и са с добавени витамини, минерали и полезни вещества.“

Изследване показва, че 20% от европейците не закусват сутрин, докато броят на хората, които редовно пропускат първото хранене за деня, повече от веднъж в седмицата, е дори още по-висок . Пропускането на закуската е тясно свързано с повишаване на теглото, преяждане по-късно през деня и като цяло води до нездравословни хранителни навици. Общо 53% от хората, които пропускат закуската твърдят, че причината за това е липсата на време рано сутрин. Спестяването на време и доставянето на балансиран, дневен прием на калории са основните предимства на шейк „Формула 1“ на Herbalife. Той съдържа протеини, фибри и 21 важни микроелементи (витамини и минерали), които подпомагат метаболизма на клетъчно ниво.

В допълнение Herbalife е отдадена в подкрепа на спортни активности и социална отговорност. Компанията поддържа Herbalife Family Foundation  и нейната програма Casa Herbalife, която осигурява добро хранене на деца в нужда. Herbalife спонсорира повече от 190 атлети, отбори и събития по света, включително Кристиано Роналдо, италианския волейболен отбор Тренто, ръководен от Радостин Стойчев, в който играе Георги Братоев, както и Митко Ценов, който ще представя България на Олимпийските игри в Рио тази година.

Световната компания за хранене предлага всичко, от което се нуждаете, за да постигнете активен и здравословен живот.

За Herbalife:

Herbalife е световна компания в областта на храненето, която променя живота на хората с висококачествени продукти от 1980 година насам. Продуктите на Herbalife за хранене, управление на теглото, енергия и фитнес, и лична грижа се разпространяват ексклузивно от отдадените, независими Членове на Herbalife в повече от 95 държави. Herbalife е ангажирана  в борбата със световните проблеми на лошото хранене и затлъстяването, като предлага висококачествени продукти, самостоятелни обучения от Членове на Herbalife и общност, която вдъхновява потребителите да водят здравословен и активен начин на живот.

За Контакти:
Zornitsa Ivanova
M +359 (0) 889 756 071
zornitsa.ivanova@grayling.com
grayling.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5925