СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

11 Февруари 16, 16:38 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Шеф Майкъл Рукс-младши е най-новият член на Samsung Club des Chefs
Монако – 11 февруари 2016 г. – Samsung обяви, че един от най-уважаваните кулинари във Великобритания, чийто ресторант е носител на звезда от справочника „Мишлен”, шеф Майкъл Рукс-младши се превърна в осмият член на престижния Club des Chefs.

Samsung Club des Chefs е основан през юни 2013 г. и в него членуват световноизвестни шефове от целия свят, които допринасят с опита и свежите си идеи за създаването на кухненски електроуреди от ново поколение. Тази пролет Club des Chefs ще получи свое собствено приложение за наскоро обявения хладилник, свързан с интернет - Family Hub. Приложението ще предлага готварски рецепти, съвети и видео демонстрации от членовете на клуба.

Освен с кулинарните си умения, Майкъл Рукс-младши от ресторанта „Le Gavroche and Roux“ е познат във Великобритания като популярна фигура от малкия екран. Той участва като член на журито и водещ на риалити шоуто на BBC Masterchef. Рукс ще се присъедини към останалите членове на клуба, сред които са Елена Арзак, четвърто поколение собственик на ресторанта с 3 звезди на справочника „Мишлен” – „Arzak“; Даниел Булуд, един от най-уважаваните кулинари в Ню Йорк и френският шеф Мишел Тройсгрос, чийто ресторант има 3 звезди „Мишлен“.

Майкъл Рукс-младши каза: „Мисля, че идеята на Samsung Club des Chefs да развива технологии, които помагат на хората да експериментират в собствените си кухни, е много вълнуваща. Хладилникът Family Hub е отличен пример за събирането на хората в сърцето на всеки дом – кухнята. За мен е удоволствие да се присъединя към моите колеги и приятели, за да споделим нашия опит и страст и да ги комбинираме с иновациите на Samsung, за да помогнем на хората да овладеят кулинарното изкуство у дома“.

Дан Харви, директор за Европа „Домакински електроуреди“ на Samsung, допълни: „Благодарение на факта, че работим с най-големите кулинарни таланти в света, ние сме способни да разберем същината на кулинарното изкуство и да я направим широко достъпна чрез приложението за хладилника Family Hub Club des Chefs. За нас е изключителна привилегия да приветстваме Майкъл Рукс-младши в нашия клуб. Опитът и знанията, които той е придобил през последните 40 години, го правят изключително допълнение към клуба“.

За Контакти:Мартин Маев
Proximity Sofia за Samsung