Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

15 Февруари 16, 17:35 / Автор: Crossroads Bulgaria
ERP.BG ще представи своята партньорска програма за внедрители
Българската софтуерна фирма ERP.BG ще представи официално своята партньорска програма за внедрители на системи за управление на бизнеса. Това ще стане на специализиран семинар, който ще се проведе на 29 февруари, от 19:00 ч., във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Иновативният модел за партниране на 
ERP.BG, наречен “NetProject”, осигурява на участниците в него всички условия за успешен бизнес в ERP бранша. Междувременно компанията анонсира, че разработва и онлайн платформа, през която нейните клиенти ще могат да публикуват задания за допълнителни разработки към софтуерните й решения, а сертифицирани партньори на ERP.BG ще кандидатстват по проектите. Програмата предлага много добри стимули и възможност както за стартиране на бизнес от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

Програмата позволява както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти (консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и др.) да се включат в бързо–развиващия се сегмент на бизнес софтуера. Тя е добра възможност и за специалисти в сферата на технологиите, счетоводството, логистиката или икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет. На практика 
ERP.BG ще осигури на партньорите необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за ERP системата EnterpriseOne за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.103