Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Обучения

15 Февруари 16, 17:40 / Автор: Crossroads Bulgaria
Обучение разкрива как да си направим уебсайт за половин ден
Бързото развитие на технологиите и наличието на безплатни CMS платформи като WordPress дават възможност на всеки да създаде без усилия свой собствен уебсайт. За всички, които нямат опит в програмирането, но искат да се научат да правят уеб сайтове сами, обучението по WordPress "Как да си създадем уебсайт за половин ден" предлага една добра възможност. То е подходящо за онлайн предприемачи, малки и средни фирми, неправителствени организации, хора със свободни професии, независими специалисти и всички останали, които имат нужда от уебсайт, но не разполагат с голям бюджет за създаването му.

Целта на обучението е да помогне хора без опит в уеб разработката да създадат своите първи сайтове. Освен това, ако участниците разполагат със собствен домейн и хостинг, те ще могат да създадат своя реален уебсайт в рамките на курса.

Обучението ще се проведе на 19 март от 10 до 13 ч. в учебната зала на фирма 
ERP.BG на бул. ген. Столетов 11, вх. Б, ет. 1. Програмата обхваща теми като: инсталация и конфигуриране на WordPress, избор на тема, конфигуриране на меню, работа с уиджети и WordPress плъгини. Ще се обърне внимание на някои популярни форми на приложение на WordPress.

Всички заявили участие до края на месец февруари, ползват отстъпка от стандартната цена на курса. Повече информация и регистрация са достъпни в уеб сайта на обучението: 
http://webobuchenie.pixelmedia.bg

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.7527