Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
17 Февруари 16, 10:33 / Автор: United Partners
MasterCard и Йелоу 333 АД отчетоха 6-кратен ръст в потреблението на мобилно ПОС терминали от старта на услугата през февруари 2015-та
MasterCard предоставя за първи път в Европа услуга, която позволява всички трансакции, извършени в такси, да бъдат незабавно прехвърляни в MasterCard Business картата на таксиметровия шофьор
Лидерът в глобалната технологична и разплащателна индустрия MasterCard и водещата таксиметрова компания в София Йелоу 333 АД обявиха, че употребата на мобилни ПОС терминали се е увеличила шесткратно за изминалите 11 месеца от старта на услугата през февруари миналата година. За този период MasterCard започна процес на поетапно снабдяване на всички коли на Йелоу 333 АД с мобилни ПОС терминали  и днес има над 300 оборудвани коли.

Чрез тази иновативна услуга, Йелоу 333 АД дава възможност на своите клиенти да извършват удобни и сигурни безконтактни плащания, само с едно докосване на мобилните ПОС устройства в такситата на компанията. Проектът, вдъхновен от стремежа на MasterCard да развива услугите си за безконтактни плащания, ще предостави по-гъвкав начин на плащане, по-голям избор и контрол на клиентите. Трансакциите ще се извършват бързо, удобно и сигурно, тъй като при безконтактно плащане картата не се вкарва в устройството и не се изисква ПИН за сума под 25 лв. Всички трансакции, направени от картодържателя в таксито, ще бъдат прехвърляни директно в картата MasterCard Business на шофьора.

“Искам да изразя радостта си от факта, че тези цифри отговарят на нашата визия за безкешово общество. Това означава, че новите безкешови решения отговарят на нуждите на все повече български потребители.“, каза Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите. „Възможността да се извършват плащания през мобилни ПОС устройства, като същевременно се осигурява незабавен достъп до наличните пари по сметката чрез MasterCard Business, е революция в разплащателната индустрия. Смятам, че е чудесно решение както за потребителите, така и за бизнеса, тъй като плащането е по-лесно, по-бързо и сигурно за потребителя и шофьора и също така ще подобри паричния поток.“, допълни той.

„Като най-добрата таксиметрова компания в София, ние винаги се стремим да предоставяме иновативни и висококачествени услуги на нашите клиенти. От старта на услугата оборудвахме над 300 коли с мобилни ПОС терминали, включително и нашия изцяло електрически автомобил, а месечно получаваме над 1000 поръчки на такива коли.  Благодарение на възможността за безконтактно плащане в нашите таксита пътниците ще могат бързо и сигурно да заплатят сметките си без да се налага да търсят пари в брой или да чакат шофьорът да им върне ресто.“, споделя Калин Кокошаров, Изпълнителен директор на Йелоу 333 АД.

С партньорството си с Йелоу 333 АД Taxi MasterCard продължава да развива безкешовите плащания чрез иновативни подходи, като навлиза в ниша с огромен потенциал за развитие на картовите плащания в България.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.116