Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
18 Февруари 16, 10:43 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Intracom Telecom с ново решение за жилищен и бизнес широколентов достъп на Mobile World Congress 2016
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, ще представи своето ново терминално point-to-multipoint (PMP) радио WiBAS™-Connect за жилищен и SMB потребителски достъп.
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, ще представи своето ново терминално point-to-multipoint (PMP) радио WiBAS™-Connect за жилищен и SMB потребителски достъп, работещо в 26 GHz и 28 GHz честотни ленти. Компанията ще демонстрира уникалния продукт на Mobile World Congress, който ще се състои от 22 до 25 февруари 2016 г. в Барселона.

WiBAS™-Connect, най-компактното и леко PMP терминално микровълново радио, е най-новото попълнение в серията от предназначени за външна инсталация PMP Terminal Station (TS) радио решения. Центърът за мрежата на WiBAS™OSDR е оперативно съвместим с WiBAS™-Connect и дава възможност за свързването на 60 такива терминални устройства. При използване със съществуваща WiBAS™ мрежа, TS могат да се похвалят с водещ на пазара капацитет и най-модерни мрежови и радио характеристики. WiBAS™-Connect консумира много малко енергия и предоставя IP връзка от последно поколение с zero-footprint инсталации на места, изискващи рентабилни и бързи за изпълнение мрежи за широколентов достъп.

WiBAS™-Connect е идеално решение за осигуряване на достъп до радио услуги, изискващ ниски капиталови разходи, и е напълно съвместимо с WiBAS™OSDR, който предлага усъвършенствани функции, стабилни характеристики и висока ефективност за широк кръг от печеливши бизнес планове.

„Растящият брой изисквания на клиентите и регулаторните тенденции на пазара за широколентов достъп ни вдъхновиха да разработим иновативното терминално устройство WiBAS™-Connect, което предлага на пазара максималния капацитет и дава възможност на операторите да повишат приходите си, като предлагат високоскоростна връзка на своите жилищни и SMB абонати. Правейки радиото съвместимо с WiBAS™OSDR, гарантирахме, че инвестицията, която направихме в съществуващата мрежа, се използва повторно на 100%“, коментира Джон Тенидис, Маркетинг директор за портфолиото от безжични решения на Intracom Telecom.

Intracom Telecom разработва иновации в областта на безжичния достъп вече повече от две десетилетия, като успешно разви и приложи своите РМР системи с множество оператори в Европа, Югоизточна Азия и Африка, предлагайки решения за постоянно нарастващото търсене на услуги за широколентов достъп.


За Intracom Telecom
Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичното предаване на данни и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Intracom Telecom предлага конкурентно портфолио от операторски софтуерни решения за генериране на приходи и пълен обхват на ИКТ услуги, фокусирани върху big data анализ, конвергентни мрежови и облачни изчислителни решения за оператори и частни, публични и правителствени облаци. Компанията инвестира значително в R&D, разработвайки авангардни продукти и интегрирани решения, които гарантират удовлетвореността на клиентите.

Над 100 клиента в повече от 70 страни избраха Intracom Telecom и неговите нейните най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1900 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете:
www.intracom-telecom.com

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1475