Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
21 Февруари 16, 11:41 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Влиятелният PC Advisor препоръча pCloud като алтернатива на Copy
Влиятелното британско списание PC Advisor препоръча pCloud като една от най-добрите алтернативи на компанията за облачни услуги Copy, която прекратява дейността си от 1 май тази година.
Влиятелното британско списание PC Advisor препоръча pCloud като една от най-добрите алтернативи на компанията за облачни услуги Copy, която прекратява дейността си от 1 май тази година. Швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау pCloud бе посочена като отлична възможност за милионите потребители на Copy да прехвърлят своите файлове преди Copy да „затвори врати“.

Наскоро ИТ изданието включи pCloud в своята класация за най-добри сторидж услуги за 2015/2016 г., нареждайки компанията в ТОП 6 в бранша. pCloud е и на 6-о място в света по уеб трафик на платформите, предлагащи клауд услуги. За по-малко от 3 години компанията спечели почти 4 млн. потребители.

Всички желаещи да прехвърлят файловете си от Copy.com към pCloud могат да го направят с един клик, след като се регистрират безплатно в pCloud. Потребителите ще могат да се възползват от 20 GB безплатно облачно пространство и 1 месец тестов период за pCloud Crypto.  Повече информация можете да намерите тук.

Цялата статия на PC Advisor може да прочетете тук.

За pCloud
pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от две години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. pCloud може да се похвали с почти 4 млн. потребители от цял свят. Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.

Може да свалите pCloud от App Store, Google Play и 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля, посетете 
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud Crypto Challenge, моля, посетете 
www.pcloud.com/challenge.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1562