Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
22 Февруари 16, 14:07 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung представи ново поколение смартфони, които са в основата на свързаното с интернет изживяване на серията Galaxy
София, 22 февруари 2016 г. – Samsung Electronics представи нови продукти от серията мобилни устройства Galaxy - Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Смартфоните са създадени за съвременния начин на живот и поставят нов стандарт в индустрията със своя рафиниран дизайн, по-добра камера, отлични софтуерни функции и безпрецедентна свързаност към останалите продукти, услуги и преживявания, които предлага серията Galaxy.
София, 22 февруари 2016 г. – Samsung Electronics представи нови продукти от серията мобилни устройства Galaxy - Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Смартфоните са създадени за съвременния начин на живот и поставят нов стандарт в индустрията със своя рафиниран дизайн, по-добра камера, отлични софтуерни функции и безпрецедентна свързаност към останалите продукти, услуги и преживявания, които предлага серията Galaxy.

„Ние вярваме в един свят, който е по-светъл, удобен и забавен. С представянето на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, ние се стремим да приложим тази визия на практика и да съчетаем елегантен дизайн с функционалност, които предлагат безпроблемно мобилно преживяване,“ каза Донгжин Кох, президент на Mobile Communications Business на Samsung Electronics. „Ние даваме повече възможности на потребителите чрез употребата на технологията. Тя им помага да извлекат повече от всекидневието си и да продължат да преследват мечтите си.“

По-добра камера: снимки с високо качество без значение от мястото и наличната светлина
Galaxy S7 и Galaxy S7 edge са първите смартфони, които използват Dual Pixel камера, която прави по-ярки и точни снимки, дори и при слаба светлина. Благодарение на революционната технология Dual Pixel, по-широката апертура на лещите и по-големите пиксели, камерата има по-бърза скорост на затвора и по-точен автофокус дори при слаба светлина. Новият режим Motion Panorama позволява заснемането на движещите се обекти при правенето на панорамни снимки, което осигурява на потребителите поглъщащо визуално преживяване.

Рафиниран дизайн и функции
5.1-инчовият Galaxy S7 и 5.5-инчовият Galaxy S7 edge са излети от 3D стъкло и метал, което осигурява стилен дизайн, надеждност и ергономични извивки за по-удобна работа с една ръка. Устройствата са подходящи както за работа, така и за забавление. Те поддържат функцията Always-On Display, която осигурява на потребителите опростено преживяване без да им се налага да включват екрана и да се тревожат, че ще изпуснат важно съобщение или разговор.

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge предлагат по-широка употреба - и двата модела имат защита от намокряне и проникване на прах IP68, без това да означава компромиси в дизайна. Edge UX, подобреното „edge” преживяване на Galaxy S7 edge, осигурява удобство и по-висока ефективност, правейки възможно създаването на икони за бърз достъп, като имейл, „Селфи“ режим, режим „Панорама“ или други приложения на трети страни.

Подобрена производителност: от зареждане на батерията до гейминг
Galaxy S7 и Galaxy S7 edge предлага бързо зареждане, когато са включени към електрическата мрежа с кабел, но едновременно с това имат технология за безжично зареждане. Освен това, моделът разполага с хибриден слот за SIM карта, който позволява на потребителите да използва MicroSD карта с капацитет до 200GB. В някои страни слотът ще може да се използва и за поставяне на втора SIM карта.

Samsung е направила значителни хардуерни и софтуерни подобрения, за да оптимизира гейминг възможностите на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Мощният процесор и батерията с голям капацитет осигуряват повече време за игра, а вътрешната система за охлаждане предпазва смартфона от прегряване. Новото приложение Game Launcher позволява на потребителите да управляват консумацията на енергия и да сведат до минимум броя на известията, които получават. Потребителите могат и да записват своето гейминг преживяване или да споделят екрана си със своите приятели по време на игра. Приложно-програмният интерфейс Vulkan на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, позволява на потребителите да играят игри с високи изисквания по отношение на графиката при ниска консумация на енергия.

Преживяването Galaxy
Samsung продължава да променя разбирането за това какво е възможно по отношение на хардуера, софтуера и услугите, за да създаде устройства, които подобряват начините, по който потребителите се свързват, споделят и организират своето всекидневие. Компанията променя разбирането какво е възможно с днешната технология, като представя изключителен избор от прекрасни мобилни устройства.

Без значение дали става въпрос за безпроблемното свързване между Galaxy S7 и Galaxy S7 edge с новия умен часовник Gear S2 Classic, за да следите своите физически показатели или свързването на двата смартфона с Gear VR, за да „пътувате“ из целия свят – Samsung променя разбирането за мобилно преживяване и не само.

Освен смартфон с Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, потребителите получават най-добрата услуга за мобилни разплащания - Samsung Pay. Тя е сигурна, лесна за употреба и работи в много страни по целия свят. Samsung Pay е защитена от Samsung KNOX, идентификация с пръстов отпечатък и токенизация. Разплащателната услуга работи посредством NFC (Near Field Communication), MST (Magnetic Secure Transmission) и Barcode технология, които я правят достъпна за повече търговци и клиенти, откогато и да било.

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще бъдат налични на българския пазар от 11 март, като за най-нетърпеливите, в периода 25.02.-05.03., ще има предварителна продажба в офисите на мобилните оператори, Технополис и Техномаркет. Всеки, закупил Galaxy S7 или Galaxy S7 edge в този период, ще го получи 3 дни преди официалната премиера, а първите 50 ще получат и подарък - Samsung Gear VR.

За Контакти:Мартин Маев

Proximity Sofia за Samsung
Т: 02/ 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1528