Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
23 Февруари 16, 11:44 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
HUAWEI представи MateBook на Световния мобилен конгрес
Новото хибридно устройство е създадено да отговори на променящите се нужди на съвременния работещ човек.
На тазгодишното издание на Световния мобилен конгрес в Барселона Huawei представи Huawei MateBook – устройство 2-в-1, дефиниращо нов стил на работа. Следвайки традицията на Huawei да предлага красиви и мощни продукти,  MateBook предоставя безупречна комбинация от мобилност и висока ефективност в работата и забавленията.

С цена, стартираща от 799 евро, MateBook има за цел да отговори на растящото търсене на преносими, стилни смарт устройства, които позволяват на потребителите да останат свързани при всякакви ситуации. Замислен като универсално решение за почитателите на конвертируемите устройства, MateBook е премиум продукт, който постига перфектно равновесие между мобилност, производителност и дизайн.

„С това забележително устройство отново демонстрирахме че сме водещи в индустрията с перфектен дизайн и високо качество на изработка. Новото флагман устройство на Huawei цели да наложи нов стил в бизнеса – свързаност на устройствата при почти всеки сценарий – каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. – Huawei успешно приложи   целия си богат опит от производството на премиум мобилни продукти в това ново високоефективно устройство, което интегрира работни и развлекателни функции.“

С MateBook Huawei продължава стратегията да си партнира с лидерите в иновациите на пазара. Устройството отговаря и на най-претенциозните бизнес изисквания, с процесор Intel® Core™ 6-то поколение от М серията и  стилен, тънък и лек дизайн без вентилатор

„Пускането на пазара на MateBook е вълнуващ момент за Huawei – заяви Кърк Скогън, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Client Computing Group в Intel Corporation. – Използвайки М процесор Intel Core, Huawei ще зарадва своите потребители с устройство 2-в-1, което предлага завладяваща комбинация от мобилност и висока PC производителност. Радваме се, че разширяваме партньорството си с Huawei в този разрастващ се пазар на 2-в-1 устройства.“

С операционна система Windows 10, MateBook предлага най-добрата и най-новата селекция от  инструментите и функции на Microsoft Corp., сред които са и най-новият браузър Microsoft Edge и цифровият персонален помощник Cortana.

„В резултат на сътрудничеството ни Huawei предоставя на потребителите нов начин да използват  Windows 10 с това красиво устройство – коментира Питър Хан, заместник-председател в Microsoft Corp. – Водещ фактор за Huawei е как потребителите  искат да си взаимодействат с устройствата. Нашето партньорство с компанията е чудесен пример за растящата екосистема на преносими премиум устройства ползващи Windows 10.“


Ултра тънко устройство с иновативен дизайн

MateBook комбинира мобилността на смартфон с мощта и производителността на лаптоп. С изчистен външен вид, корпусът е изработен от висококачествен алуминий,  едновременно елегантен и изискан, устойчив на удари. Устройството е с тънък профил и ултраниско тегло от само 640 грама, което го прави идеално за динамичен начин на живот и употреба навсякъде.

Клавиатура и тъчпад – модерни и лесни за употреба

Калъфът-клавиатура на MateBook е направен от щадяща природата мека PU кожа – идеална комбинация между стил и функционалност. Със своята надеждност и издържливост, допринася за перфектната защитеност на устройството. Клавишите на клавиатурата са с островен дизайн и 1,5 мм потъване, чрез което се минимизират печатните грешки. Вграденият тъчпад използва технологията мултитъч и осигурява комфорт при работа.

Действителни цветове – реално изживяване

12-инчовият IPS мултитъч екран на MateBook е подсилен допълнително от ултратясна рамка, а съотношението екран-тяло е 84%. Екранът е с резолюция 2160x1440 и широк 160°градуса ъгъл на видимост за още по-наситено изживяване. Цветовата гама достига  внушителните 85 процента, като така дава възможност на потребителите да се наслаждават на максимално реалистични цветове.

Дълготрайна батерия – създадена за по-голяма мобилност

Животът на батерията и времето за зареждане са основни приоритети при проектирането на устройството, за да се гарантира, че MateBook има оптимални характеристики. 33.7Wh литиевата батерия осигурява достатъчно мощност за девет часа автономна работа, девет последователни часа на интернет ползване и 29 часа възпроизвеждане на музика. Устройството разполага и с изключителната технология на Huawei за  енергоспестяване, за да отговори на нуждите на бизнес потребителите. Батерията на MateBook се зарежда напълно само за 2 часа и 30 минути. Когато няма достатъчно време за пълно зареждане, устройството може да се зареди до 60% само за един час.

Висока ефективност и подвижност

MateBook работи с Windows 10 и 6-то поколение процесор Intel Core от М серията, предоставящ високоскоростна обработка. Има 8GB LPDDR3 памет и твърд диск с капацитет 512 GB. MateBook разполага с безвентилаторно охлаждане, гарантиращо нулев шум при работа.

MatePen – повече от стилус

MatePen на MateBook предлага 2048 нива на  чувствителност и перфектно улавя разнообразните движения на пишещия без никакво закъснение. MatePen поддържа графични и математически функции. Освен това може да се използва и като лазерна показалка при презентации.
Първото в света отключване с едно докосване

MateBook осигурява сигурност, като поддържа бърз достъп до устройството чрез разпознаване на пръстови отпечатъци. Функцията предоставя прецизна 360-градусова идентификация, което минимизира шансовете за неуспех при проверката на автентичността. Само едно докосване е достатъчно, за да се отключи MateBook – това е най-бързото налично разпознаване на пръстови отпечатъци в индустрията.

Най-добрата свързаност – истински комфорт

MateBook разполага с мобилен Wi-Fi хотспот, за да могат потребителите да останат свързани дори когато не е налична традиционна интернет връзка. Други функции, които гарантират ефективно мобилно изживяване, са непрекъсната възможност за пренос на данни, която позволява прехвърляне на данни от и до Android-базирани смартфони.

MateBook ще се предлага в Азия, Европа и Северна Америка през следващите месеци в два елегантни цвята – сив и златист.



За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice
За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1512