Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
24 Февруари 16, 10:49 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Intracom Telecom с ново 4G решение за безжична свързаност на Mobile World Congress 2016
4G решение за изграждане на безжична свързаност на малки мобилни клетки към опорната мрежа (Small Cell Backhaul) бе представено от хай-тек компанията Intracom Telecom на световното изложение Mobile World Congress.
4G решение за изграждане на безжична свързаност на малки мобилни клетки към опорната мрежа (Small Cell Backhaul) бе представено от хай-тек компанията Intracom Telecom на световното изложение Mobile World Congress. Решението, наречено StreetNode™, е FCC съвместимо и е разработено специално за американския пазар.

StreetNode™ може да работи на различни честоти (28GHz и 60GHz), като по този начин има за цел да отговори на специалните потребности на американския пазар. Иновативната серия от Small Cell Backhaul продукти е предназначена да се справи със затрудненията при монтажа на стълбовете за осветление, автобусните спирки или стените.

StreetNode™ представлява революционна промяна на архитектурата за безжичната свързаност чрез софтуерно дефинирани радио операции, преминавайки от режим „точка до точка“ Point-to-Point (PtP) към „точка до много точки“ Point-to-MultiPoint (PtMP) без хардуерни или софтуерни промени. Така решението предоставя по-бърза връзка във верижна или звездообразна мрежа. StreetNode™ се управлява от интелигентна самоорганизираща се система, която опростява, автоматизира и оптимизира процесите, в резултат на което постига свързаност с мрежата за минути.

Световният доставчик на телекомуникационни системи и решения Intracom Telecom  работи по допълнителни подобрения и иновации в 39 GHz честотната лента. През 2016 г. се очаква компанията да предложи капацитет, надхвърлящ 1,6 Gbit/сек за PMP режим и 3 Gbit/сек РТР режим на носител.

„Решението да разработим FCC съвместима Small Cell Backhaul 4G продуктова линия за 28/39/60 GHz честотни ленти, бе отговор на потребността на клиентите ни от САЩ от продукти за съответните работни честоти. Иновативните характеристики на StreetNode™ гарантират минимални усилия при монтаж, максимален капацитет и производителност, като се дава възможност на операторите да предоставят най-доброто решение за свързаност в градски условия“ коментира Джон Тенидис, маркетинг директор за портфолиото от безжични решения на Intracom Telecom.


За Intracom Telecom
Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичното предаване на данни и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Intracom Telecom предлага конкурентно портфолио от операторски софтуерни решения за генериране на приходи и пълен обхват на ИКТ услуги, фокусирани върху big data анализ, конвергентни мрежови и облачни изчислителни решения за оператори и частни, публични и правителствени облаци. Компанията инвестира значително в R&D, разработвайки авангардни продукти и интегрирани решения, които гарантират удовлетвореността на клиентите.

Над 100 клиента в повече от 70 страни избраха Intracom Telecom и неговите нейните най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1900 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете:
www.intracom-telecom.com

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066