Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Хотели и настаняване

Вземи в gLOG
24 Февруари 16, 15:24 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
InterContinental Hotels Group отваря първия си хотел в България
InterContinental Hotels Group (IHG), един от световните водещи хотелски оператори, обяви предстоящото откриване на първия си хотел в София.
InterContinental Hotels Group (IHG), един от световните водещи хотелски оператори, обяви предстоящото откриване на първия си хотел в София. За управлението му ще бъде отговорно акционерното дружество „Интерхотел Гранд Хотел София“. Съществуващият в момента хотел ще бъде реновиран, за да може луксозният InterContinental Sofia да отвори врати през 2017 г. Освен със 182 стаи, той ще разполага и със седем конферентни и пет заседателни зали, лоби бар, спа и фитнес център, както и с ресторант на покрива с панорамна гледка към центъра на столицата.

Разположен в сърцето на един от най-старите и големи европейски градове, с изглед към храм-паметника „Александър Невски“, InterContinental Sofia ще бъде в непосредствена близост до главните забележителности на града. Сред тях са Народният театър, магазини, бутици и ресторанти. Комуникативната локация е само на 2 километра от Централна гара и на 20 минути с кола от Летище София.

Робърт Шепърд, директор Развитие на IHG за Европа, коментира: „Щастливи сме, че подписахме договор за първия хотел InterContinental в България, който ще бъде в сърцето на София. Проектът е доказателство за това, че нашата емблематична и луксозна марка набира все повече инерция в значими градове и курорти. InterContinental Sofia ще бъде важно допълнение към европейското ни портфолио.“

Евгени Русев, изпълнителен директор на „Интерхотел Гранд Хотел София“, заяви: „Развълнувани сме, че първият хотел InterContinental в България скоро ще отвори врати. Веригата предоставя на своите гости уникални и обогатяващи преживявания, затова за нас ще бъде чест да утвърдим стандарта на най-наложения бранд луксозни хотели и у нас.“

InterContinental Hotels & Resorts са част от емблематичния бранд IHG – луксозна марка със 70-годишна история. Първият InterContinental отваря през 1946 г. С днешна дата е носител на множество награди, сред които „Водещ световен хотелски бранд“ на World Travel Awards през миналата година – награда, която InterContinental e печелил в продължение на шест последователни години.

Със 184 InterContinental Hotels & Resorts по цял свят и с 52 планирани нови хотела в световен мащаб, IHG продължава да разширява своето портфолио в най-търсените световни дестинации. Към момента в Европа има 32* InterContinental Hotels & Resorts и 5 планирани нови хотела*.
*Данните са от 31 декември 2015 г.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1085