СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

26 Февруари 16, 11:02 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Приеха pCloud в Българския форум на бизнес лидерите
Швейцарската компания с българско ИТ ноу-хау pCloud стана пълноправен член на Българския форум на бизнес лидерите. Водещата бизнес организация в страната прие членството на технологичната компания, която зае челни позиции на международния пазар със своя клауд сторидж продукт. Компанията се класира на 6-о място в света по уеб трафик на платформите, предлагащи облачни услуги.

„pCloud е изключително ценно попълнение към нашите членове. Вярваме, че присъединяването на компанията към БФБЛ ще спомогне за постигането на общата ни  цел  – да утвърдим България като добро място за инвестиции, работа и живот. Българският принос към ИТ сферата в световен мащаб е от особено значение именно за постигане на тази цел“, сподели  г-н Ираван Хира, председател на УС на БФБЛ.

„За нас е чест, че Бордът на БФБЛ прие кандидатурата ни за членство в организацията. Убедени сме, че обменът на идеи и опит по въпросите на социално отговорните бизнес практики и партньорски дейности на местно и международно ниво е правилният път за развитие на българския пазар“, посочи Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud.

Лидерският форум обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. БФБЛ се наложи като платформа за обмяна на добри практики и идеи за развитие на бизнес и социалната среда в България.

За БФБЛ
Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е водещата бизнес организация в България, промотираща ценностите на корпоративната социална отговорност (КСО). БФБЛ е бизнес асоциация, чийто висш ръководен орган е Общото събрание, а управленските функции са съсредоточени в Управителния съвет. Форумът е асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите (МФБЛ). Основан е на 6 ноември 1998 година в София от 12 водещи международни и български компании и неправителствени организации, вдъхновени от идеята за етичен бизнес, от президента Петър Стоянов и Н.В. Принца на Уелс.

За pCloud
pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от две години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. pCloud може да се похвали с почти 4 млн. потребители от цял свят. Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.

Може да свалите pCloud от App Store, Google Play и
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля, посетете
www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud Crypto Challenge, моля, посетете
www.pcloud.com/challenge.

За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.