Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
29 Февруари 16, 10:35 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
ОББ пуска онлайн заявление за дебитни карти
Възможност да заявяват онлайн безконтактна Debit MasterCard® или дебитна карта VISA Electron от ОББ имат вече физическите лица клиенти на Банката, чрез своето Електронно банкиране.
Възможност да заявяват онлайн безконтактна Debit MasterCard® или дебитна карта VISA Electron от ОББ имат вече физическите лица клиенти на Банката, чрез своето Електронно банкиране(https://ebb.ubb.bg/)
Достатъчно е след влизане в своето е-банкиране от ОББ да изберат от секция „Нашите предложения“ или от меню „Карти“ желаната от тях дебитна карта - безконтактна Debit MasterCard® или VISA Electron - и да попълнят кратка форма за заявка, като сами посочат в кой от клоновете на ОББ в цялата страна желаят да получат новата си карта. Отново от същото меню клиентите ще могат да проследяват и статуса на своята заявка.
Повече за предимствата и характеристиките на двете карти клиентите могат да намерят на корпоративния сайт на ОББ в категория „Индивидуални клиенти“, секция „Карти“(
http://www.ubb.bg/individual-clients/cards).
Нововъведението е поредната стъпка на ОББ в посока развитието на електронните канали на Банката в удобство на нейните клиенти, целяща да гарантира тяхната сигурност и в същото време да осигури гъвкавост при избора, заявяването и кандидатстването за продуктите на Банката. Така, през последните месеци ОББ предложи на своите клиенти възможност да заявят през своето онлайн банкиране откриване на сметка „Активност“ и депозит „На разположение“, а отскоро и възможността сами да блокират и деблокират своята карта.
Наред с това, чрез онлайн платформата си Uapply (
https://ubbpay.bg/onlineapp/), ОББ дава възможност на желаещите да кандидатстват и за кредитна карта, потребителски и Отворен кредит.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1061