Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Туризъм

Вземи в gLOG
29 Февруари 16, 15:48 / Автор: Grayling Bulgaria
flydubai вдъхновява пътешествениците да разкриват повече от света на по-ниска цена
flydubai обявява намаление с до 50% на цените на билетите за избрани полети, като вдъхновява пътуващите да посетят до 90 дестинации, част от мрежата на авиокомпанията.
Дубай, ОАЕ, 29-ти февруари 2016: flydubai обявява намаление с до 50% на цените на билетите за избрани полети, като вдъхновява пътуващите да посетят до 90 дестинации, част от мрежата на авиокомпанията.
Самолетните билети с промоционални цени могат да бъдат резервирани на официалния сайт на flydubai (
flydubai.com), като офертата ще бъде валидна до полунощ на 14-ти март, за пътувания в интервала между 10-ти март 2016 г. и 25-ти март 2017 г.  За първи път flydubai стартира разпродажба на билети, валидни за толкова продължителен период от време. Пътниците, които планират своите пътувания достатъчно рано, биха могли да се възползват от по-големи отстъпки.
Бизнес класата на flydubai осигурява допълнителен комфорт и персонално обслужване от специалния екипаж на бизнес салона, както и предимства при наземното обслужване.
Flydubai предлага икономична класа в своята флота от 50 самолета Next-Generation Boeing 737-800, където пътниците могат да се насладят на интерактивна аудио и видео система с повече от 1200 часа филми, телевизия и музика на арабски, английски, хинди и руски език.
flydubai наскоро стартира обновения си уебсайт с нов дизайн, за да предлага персонализирано съдържание, базирано на местоположението на потребителите и предишни търсения и покупки. В допълнение, новите пътеводители за различни дестинации и съвети за пътуване осигуряват вдъхновение при планирането на перфектното пътуване, почивка или бягство в последния момент към някои от скритите съкровища на flydubai, като Мумбай, Катманду, Коломбо, Мале или Занзибар.
Посетете 
flydubai.com  днес, за да резервирате вашите билети.

За flydubai:

Базирана в Дубай, flydubai се стреми да премахне бариерите и да подсили връзките между различните култури, в постоянно растящата си мрежа от дестинации. От началото на дейността си през 2009 г., flydubai има:

•       Мрежа от до 90 дестинации, с 18 нови маршрута, обявени през 2015 г.
•       59 новооткрити маршрута, които не са имали предишна връзка с Дубай или не са били обслужвани от национален превозвач на Обединените Арабски Емирства, от Дубай.
•       Изградена флотилия от 50 нови самолета с очакване за още 100 до края на 2023, всички от които ще бъдат Next-Generation Boeing 737-800.

В допълнение, flydubai е достъпна и гъвкава, млада авиокомпания, която спомага за икономическото развитие на Дубай, съобразно визията на Дубайското правителство за създаване на търговски и туристически поток от необслужвани до преди това пазари.

За Контакти:Зорница Иванова
Graylign Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1057