Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
02 Март 16, 09:37 / Автор: eventA Communications
Стартира горещ телефон за поръчка на матраци
Лидерът в продажбата на матраци в България – ВИТ – Борсата за матраци / http://bit.ly/1VOHDcK/ пусна от днес (01 март 2016 г.) единен телефонен номер за цялата страна. На него клиентите могат да се обадят и да получат професионална консултация за правилния вид матрак, който им е необходим.
Лидерът в продажбата на матраци в България – ВИТ – Борсата за матраци /http://bit.ly/1VOHDcK/ пусна от днес (01 март 2016 г.) единен телефонен номер за цялата страна. На него клиентите могат да се обадят и да получат професионална консултация за правилния вид матрак, който им е необходим. В богата продуктова гама на компанията са включени, кактоматраци от всички водещи производители, така ипродукти, произведени по поръчка за европейските пазари. Без обвързаността с търговските марки, която допълнително оскъпява продуктите, тези матраци носят същите качества, но на далеч по-изгодни цени.
Мисията на ВИТ – Борсата за матраци е да улесни максимално клиентите си в избора на подходящ матрак. Когато търси най-добрия матрак, всеки минава през дълъг период на проучване - онлайн или с обиколка на магазините в своя град. Това проучване е свързано със задължително прочитане на цяла библиотека от форуми, брошури и съветници. Следват консултации с близките и приятелите, но те всъщност нямат представа кой е най-подходящия матрак. Цялата процедура около този избор може да отнеме месеци ... Време, през което човекът продължава да спи на своя стар и неудобен (или вече износен) матрак.
ВИТ - Борсата за матраци действително предлага всички марки, размери и видове матраци, но и напълно нови за българския пазар модели - произведени по всички стандарти за качество с най-добрите материали. Именно поради тази причина специалистите от компанията са убедени, че могат да осигурят точния матрак за конкретната специфика на тялото, леглото и усещането. Персоналът на търговската верига е напълно обучен да отговори на всички детайлни въпроси и да даде най-правилният съвет. Именно затова кампанията на марката е под надслова: „СПРИ да търсиш! Твоят матрак е при нас!“

0700 20 654 – от цялата страна!


Последвайте ВИТ – Борсата за матраци и в социалните мрежи Facebook /
http://on.fb.me/1Sfl6GQ /, Google+ /http://bit.ly/1oMilAZ / и Twitter/http://bit.ly/1T6aifv /.

За Контакти:
pr@eventa.bg

Източник:
eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1073