Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
02 Март 16, 11:38 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung Electronics спечели 38 награди от iF Design
Samsung Electronics спечели 38 награди от iF Design
София, България – 2 март 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че е спечелила 38 награди от iF Design, включително една „Златна“ награда по време на престижните International Forum Design Awards 2016. 26 от наградите са в категория „Продуктов дизайн“, осем в „Комуникации“, две в „Професионална концепция“, една в „Дизайн на опаковка“ и една в категория „Интериорен архитектурен дизайн“.
Текст на Съобщение до медиите:София, България – 2 март 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че е спечелила 38 награди от iF Design, включително една „Златна“ награда по време на престижните International Forum Design Awards 2016. 26 от наградите са в категория „Продуктов дизайн“, осем в „Комуникации“, две в „Професионална концепция“, една в „Дизайн на опаковка“ и една в категория „Интериорен архитектурен дизайн“.

„За нас е чест да бъдем отличени от International Forum Design за постиженията ни в областта на продуктовия дизайн,“ каза Бу-Кюн Юн, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics и ръководител на Design Center на Samsung. „Ние ще продължим да приемаме бъдещите предизвикателства и да разработваме иновативен дизайн, който е в полза на клиентите и произлиза от нашето разбиране за техните нужди.“

Samsung спечели „Златна“ награда за своя телевизор Serif. Моделът е резултат от идеята за дизайн, който се съчетава хармонично с обкръжаваща среда и се вписва в интериора от мебели и други домакински уреди и предмети. Сред основните предимства на Serif TV са: дизайн, който наподобява буквата от английската азбука „I”, изписана във шрифт сериф (serif); стойка, която може да се свали и позволява поставянето на телевизора във всяка стая в дома; и заден панел с артистична шарка, който подчертава красотата на телевизора, без значение от какъв ъгъл ще го погледнете.

Освен „Златната“ награда, Samsung спечели общо 26 награди iF Design в категорията продуктов дизайн:

 - Galaxy S6 и S6 edge: и двата смартфона предлагат хармоничен дизайн от метал и стъкло, а Galaxy S6 edge разполага и с двойно извит дисплей.

 - Gear S2: умно носимо устройство с уникална въртяща се рамка и оптимизиран потребителски интерфейс за лесна работа с устройството.

 - Chef Collection Fridge: хладилник за европейския пазар с Kitchen Fit дизайн, който се съчетава безпроблемно с останалите кухненски електроуреди, без да е необходимо изграждането на допълнителна конструкция.

 - Пералната машина с предно зареждане AddWash: перална с отделна врата, която прави много лесно добавянето на дрехи по време на цикъла на изпиране, без да се отваря основната врата.

 - Климатик 360Cassette: кръгообразен климатик, който се монтира на тавана в стаята и контролира разпределението на въздуха на 360 градуса.

 - MX3: А3 мултифункционален принтер със 7-инчов LCD екрана за по-лесна работа с устройството.

В останалите категории, Samsung получи още 12 награди. Следва кратко описание на ключовите продукти и концепции:

 - Galaxy Note5 UX: потребителски интерфейс за смартфони, който позволява на потребителите да си водят бележки чрез S Pen, без да се налага да включват дисплея. Наградата е спечелена в категория „Комуникации“.

 - Наръчник за визуална идентичност: наръчник, който осигурява напътствия за всички дигитални и печатни медии на решенията за печат на Samsung. Наградата е спечелена в категория „Комуникации“.

 - Потребителски интерфейс за телевизори (Stripe UI): интуитивен потребителски интерфейс за телевизори, който предлага на потребителите иновативно преживяване при избора на аудиовизуално съдържание. Наградата е спечелена в категория „Професионален концепция“.

 - Пакет „Отмъстителите“: смартфонът Galaxy S6 edge limited edition е вдъхновен от филма „Отмъстителите“. Наградата е спечелена в категорията „Дизайн на опаковка“.

 - Samsung d’light: изложбено пространство, в което компанията показва преживяването с марката Samsung и своите най-нови продукти и решения. Наградата е спечелена в категория „Интериорен архитектурен дизайн“.

iF Design Awards са организирани за първи път в Германия през 1953 г. от International Forum Design. Всички номинирани продукти са подложени на щателна оценка на дизайна, използваните материали и иновативност. Продуктите се класират в седем категории: „Продуктов дизайн“, „Дизайн на опаковка“, „Комуникации“, „Интериорен архитектурен дизайн“, „Професионална концепция“, „Дизайн на услуга“ и „Архитектура“.
За Контакти:Мартин Маев
Proximity Sofia за Samsung
T: 02/ 865 11 38
@: martin.maev@@
proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.155