Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
02 Март 16, 19:50 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
HUAWEI ще си партнира с Leica Camera за по-добри камери на смартфоните си
Huawei Consumer Business Group и Leica Camera AG обявиха началото на своето партньорство. Китайският технологичен гигант и немският лидер в областта на фотооптиката ще обединят сили, амбиции и дух, за да създадат нова ера в смартфон фотографията.
Huawei Consumer Business Group и Leica Camera AG обявиха началото на своето партньорство. Китайският технологичен гигант и немският лидер в областта на фотооптиката ще обединят сили, амбиции и дух, за да създадат нова ера в смартфон фотографията.

През 2012 г. Huawei стана третият най-голям производител на смартфони в света, а през 2015 г. – първата китайска компания, продала повече от 100 милиона мобилни телефонa за една година. Huawei е и първият китайски представител в престижната класация на Interbrand Best Global Brands (2014 г.), като миналата година марката се изкачи до номер 88 и в същото време пусна на пазара Huawei Watch и Huawei P8, които спечелиха овациите на критиците по цял свят. През 2016 г. Huawei планира да постигне нови успехи заедно с Leica Camera. Взаимноизгодното сътрудничество с най-емблематичната компания за фототехника в света цели да осигури на феновете на Huawei превъзходно качество.

Вече повече от 100 години емблематичният производител Leica Camera създава камери и оптики, които са предпочитан избор за любители и професионални фотографи в цял свят. С гениално проектирана оптика и майсторска изработка, отличените с ‘red dot’ камери Leica са символ на немско качество и продължават да привличат нови поколения потребители, пленени от страстта на Leica.

Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group, коментира: „Ние избираме нашите партньори внимателно и с това знаменито сътрудничество целим да осигурим на нашите потребители продукт, съчетаващ постиженията на две водещи марки – комбинация на иновации, дизайн, потребителско изживяване и качество на снимките. Leica е легенда в света на фотографията, няма друг производител, който да е направил такава революция в индустрията като нея. Ние от Huawei държим изключително много на качеството и Leica сама по себе си е нарицателно за висока класа в своя сектор.“

Оливър Калтнър, главен изпълнителен директор на Leica Camera AG, каза: „Стратегическият съюз между Huawei и Leica Camera демонстрира желанието на две бързоразвиващите се и активни марки да достигат нови и нови технологични висини. Освен от стремежа към иновации и премиум стандартите, нашите две компании са обединени и около ангажимента да предлагат безкомпромисно качество. Технологичното партньорството с Huawei е отлична възможност за Leica Camera да приложи своя доказан опит от оптичната индустрия в нов продуктов сегмент – този на мобилните устройства. Смартфоните вече имат много важен принос в света на фотографията и това партньорство ще отвори важна врата за Leica към нови целеви групи и области на приложение.“

„Легендарният статут на марката Leica се основава на дългогодишна традиция на иновации, на най-висока прецизност и съвършено майсторство. Радвам се, че традиционна немска фирма като Leica Camera със своите ценности и богат опит в оптиката стартира дългосрочно партньорство с Huawei за постигане на възможно най-добрите резултати в областта на смартфон фотографията“, подчерта Андреас Кауфман, мажоритарен акционер и председател на надзорния съвет на Leica Camera AG.

В рамките на своето сътрудничество двете водещи компании планират съвместни научноизследователски дейности, инженерно-технически разработки, маркетингови кампании и пазарна дистрибуция.


За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice
За Контакти:M3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1338