Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
02 Март 16, 19:55 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Intracom Telecom въвежда новаторска платформа за виртуализиран Wi-Fi достъп
Intracom Telecom въвежда нова платформа за виртуализация на мрежовите функции (Network Functions Virtualization, NFV).
Intracom Telecom въвежда нова платформа за виртуализация на мрежовите функции (Network Functions Virtualization, NFV). Технологичното решение, познато доскоро само в лабораторни условия, беше демонстрирано на живо за първи път от компанията на Мобилния конгрес в Барселона. NFV платформата позволява „виртуализиран Wi-Fi достъп“. Така доставчиците на комуникационни услуги ще могат да внедряват виртуализирани услуги за достъп при поискване при намалени начални инвестиции и бързо въвеждане в експлоатация.

„NFV се развива и от лабораториите достига до реални имплементации. Доставчиците на комуникационни услуги от цял свят искат да минимизират времето, необходимо за предлагането на дадена услуга на пазара и то на добра цена – това са и двете основни предимства на нашата NFV платформа“, коментира г-н  Сотирис Битас, маркетинг директор за  Intracom Telecom Telco Software Solutions. „С новата платформа за NFV Intracom Telecom вече може да се превърне във фактор за възникващите Смарт общества“, допълни г-н Битас.

Виртуализираното Wi-Fi решение отговаря на изискванията на Европейския институт за телекомуникационни стандарти (ETSI), интегрира се безпроблемно и виртуализира едновременно точки за достъп на открито и на закрито в изцяло конфигурируема облачна среда. С едно натискане на бутон всеки оператор може да въведе виртуални мрежови функции (VMF) или от предварително конфигурирана VNF библиотека, или от която и да е трета страна доставчик на VNF.

Чрез Wi-Fi точките за достъп с NFV, разположени в Умния град, много доставчици на комуникационни услуги могат едновременно да използват виртуални ресурси сякаш всеки един от тях е едноличен собственик на съответните физически ресурси. Това решение дава възможност на доставчиците да споделят една и съща инфраструктура, благодарение на което могат да спестят разходи и съответно да се възползват от опциите за иновации и диференциране на услугите.




За Intracom Telecom

Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичното предаване на данни и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Intracom Telecom предлага конкурентно портфолио от операторски софтуерни решения за генериране на приходи и пълен обхват на ИКТ услуги, фокусирани върху big data анализ, конвергентни мрежови и облачни изчислителни решения за оператори и частни, публични и правителствени облаци. Компанията инвестира значително в R&D, разработвайки авангардни продукти и интегрирани решения, които гарантират удовлетвореността на клиентите.

Над 100 клиента в повече от 70 страни избраха Intracom Telecom и неговите нейните най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1900 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете: 
www.intracom-telecom.com

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.119