СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

02 Март 16, 19:59 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Samsung Electronics постави нов стандарт за иновации и спечели две технологични награди от Световния мобилен конгрес 2016
София – 2 март 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че компанията е спечелила награди за смартфона Galaxy S6 edge и умния часовник Gear S2 от GSMA по време на церемонията Global Mobile Awards, която се провежда като част от Световния мобилен конгрес 2016. Samsung е лидер при мобилните иновации и непрекъснато развива своя хардуер, софтуер и услуги, за да създаде устройства, които помагат на потребителите да извлекът максимума от своето всекидневие. Компанията променя разбирането, какво е възможно с днешната технология, като представя изключителен избор от прекрасни мобилни устройства.

Като потвърждение на усилията на Samsung да се стреми към съвършенство по отношение на дизайна и функционалността, умният часовник Gear S2 беше определен за „Най-добро свързано електронно устройство за краен потребител“ („Best Connected Consumer Electronic Device“) в категория „Най-добро мобилно устройство“ („Best Mobile Handsets & Devices“). Наградата отличава Gear S2 за неговия многофункционален кръгъл дизайн и интуитивни функции, които предлагат по-удобно и приятно изживяване за потребителите.

Samsung Galaxy S6 edge беше определен за „Най-добър смартфон на 2015 г.“ („Best Smartphone 2015“). Наградата му беше присъдена като признание за неговия функционален дизайн и безпроблемна употреба на ежедневна база.

„За нас е истинска чест да получим признание за водещата ни в индустрията технология,“ каза Донгжин Кох, президент на Mobile Communications Business на Samsung Electronics. „Samsung ще продължи да създава мобилни устройства, които са вдъхновени от потребителите и в основата им стои идеята за прогрес и иновации.“
За Контакти:Мартин Маев
Proximity Sofia за Samsung