Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
02 Март 16, 20:02 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Световни топ компании предлагат работа и стаж на български студенти
Работодатели от 3 континента търсят млади български специалисти на кариерно изложение във Варна.
Топ компании, сред които Coca Cola HBC, Kempinski и Hilton, ще предлагат работа и летни стажове на български студенти и специалисти. Компаниите ще вземат участие в международно кариерно изложение във Варна на 7 март. Събитието се организира от Висше училище по мениджмънт (ВУМ) и е най-големият кариерен форум в Североизточна България. Фокус на изложението са областите туризъм, икономика, финанси и ИТ.

Други международни компании, които ще участват в кариерното изложение, са Fergus Hotels (Испания), Louis Hotels (Кипър), Tropical Islands (Германия), Frenchman’s Creek Beach & Country Club (САЩ), Futuro Digitale (Италия) и др. За първи път ще се включат и компании от Малайзия, ОАЕ и Австралия.

Изложението ще предложи възможности за стаж през лято 2016 и постоянна работа на млади български специалисти. Изискванията към кандидатите са да владеят английски език и да имат знания в областите туризъм, икономика, финанси или ИТ. Събитието ще се проведе в Конферентната зала на ВУМ и ще премине под формата на директни интервюта между работодателите и кандидатите.

Медиен партньор на събитието е сайтът „Кариери“. Входът за изложението е свободен, но е необходима предварителна регистрация тук.

Цялата програма на събитието и повече информация може да намерите във Facebook страницата.

За Висше училище по мениджмънт:
Висше училище по мениджмънт е международно бизнес училище с основен корпус в гр. Варна и учебни центрове в София и Добрич. Студенти от над 40 страни получават отлично образование в специалностите Бизнес и маркетинг, ИТ, Туризъм и хотелиерски мениджмънт, Гастрономия и кулинарни изкуства. ВУМ е популярен с развитата си научна дейност и с множеството публикации на преподавателите си в авторитетни международни издания. Университетът е едно от малкото места в страната, където студентите изучават международен бизнес в международна среда. Дипломиралите се студенти получават две дипломи – българска от ВУМ и британска от престижния Университет „Кардиф Метрополитън“.
Допълнителна информация може да откриете на Facebook страницата на ВУМ.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1257