Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
07 Март 16, 11:09 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Най-големият мобилен оператор в Русия избра Intracom Telecom за модернизация на мрежата си
Intracom Telecom ще модернизира мрежата на най-големия мобилен оператор в Русия – МТС. Това обяви глобалният доставчик на телекомуникационни системи чрез своя филиал в Москва – Intracom Svyaz.
Intracom Telecom ще модернизира мрежата на най-големия мобилен оператор в Русия – МТС. Това обяви глобалният доставчик на телекомуникационни системи чрез своя филиал в Москва – Intracom Svyaz. Компанията ще предостави на оператора Ethernet радио платформата UltraLink™-FX80, която дава възможност за осигуряване на мобилни услуги от ново поколение. Сделката е на стойност 25 млн. долара, а споразумението се отнася за период от две години и включва предоставяне на софтуер за управление на мрежата и услуги по поддръжка.

Въвеждането на модерната технология UltraLink™-FX80 в backhaul и транспортната мрежа на МТС ще даде възможност за доставяне на мобилни услуги от следващо поколение. Те ще предлагат 4G+скорости, надвишаващи 1 Gbps, като по този начин ще се гарантира бързо изтегляне и изпращане на файлове, стрийминг на видео с висока резолюция и разнообразни мултимедийни електронни услуги за различни мобилни устройства.

С компактен корпус, предназначен за външна инсталация, UltraLink™-FX80 използва най-новите интегрирани трансивър технологии с милиметрови вълни (mmWave). Устройството осигурява до 3 Gbit/сек пълен дуплекс Ethernet капацитет в 500 MHz канал за предоставяне на backhaul услуги за мобилни мрежи на най-ниска цена на Gigabit. UltraLink™-FX80 предлага най-висока спектрална ефективност и може да бъде лесно разположено на покриви, телекомуникационни кули и дори на стълбове за улично осветление. С Ethernet и CPRI интерфейс, устройството може да бъде използвано както за backhaul, така и за fronthaul решения. Освен това, иновативното “zero-touch” конфигуриране, което използва uniMS™ SON Manager, намалява времето за въвеждане в експлоатация и разходите и предпазва срещу евентуални грешки при инсталация.

„Intracom Telecom е наш дългогодишен партньор именно защото предлага разнообразие от иновативни технологични решения. Избрахме UltraLink™-FX80, тъй като устройството напълно отговаря на нашите ключови backhauling потребности в гъстонаселените градски райони. Освен това UltraLink™-FX80 е лесно за инсталиране и многофункционално устройство, което намалява оперативните разходи“, коментира Андрей Ушатский, вицепрезидент и главен мениджър на „Технологии и информация“ в МТС.

„За нас е чест отново да бъдем избрани за модернизацията на мобилната мрежа на МТС. Подобрените технически и операционни характеристики на UltraLink™-FX80 отговарят на всички съвременни изисквания на транспортната мрежа на МТС. UltraLink™-FX80 осигурява най-високите капацитети на връзка, които се предлагат на пазара днес“, сподели Атанасиос Антоулинакис, генерален директор на Intracom Svyaz.


За  Мобилни ТелеСистеми (МТС)
Мобилни ТелеСистеми (МТС) е водеща телекомуникационна група в Русия, Централна и Източна Европа, която предлага мобилни и фиксирани телефонни услуги, широколентов достъп и pay-TV с много високо качество и на конкурентна цена. Групата заедно с филиалите си обслужва над 100 милиона мобилни абонати и притежава GSM лицензи за Русия, Украйна, Армения, Туркменистан, Узбекистан и Беларус, регион, който може да се похвали с население повече от 230 милиона души. От юни 2000 г.  MTS' Level 3 ADRs е вписан на Нюйоркската фондова борса (символ на борсовия код –  MBT). Повече информация за  MTS Group можете да намерите на
www.mtsgsm.com

За Intracom Telecom
Intracom Telecom е глобален доставчик на телекомуникационни системи и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичната трансмисия и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Над 100 клиента в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1800 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете: 
www.intracombg.com

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1315