Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
08 Март 16, 12:21 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Форум My Success in Pharmacy ще представи иновациите и тенденциите на лекарствения пазар
На 17 март (четвъртък) от 9:00, в хотел „Новотел“, гр. София, ще се проведе My Success in Pharmacy - бизнес форумът за фармацевтичния и здравния бизнес в България, организиран от списание ENTERPRISE.
My Success in Pharmacy - бизнес форумът за фармацевтичния и здравния бизнес в България, организиран от списание ENTERPRISE, ще се проведе на 17 март (четвъртък) от 9:00 часа в хотел „Новотел“, гр. София.
По време на MySuccess.bg in Pharmacy ще бъдат представени новите тенденции в българския фармацевтичен сектор, анализ на промените през последните години, иновациите и добрите практики, както и перспективите пред индустрията.
Лектори на събитието са представители на водещи производители в сектора като  Аmgen Bulgaria, Teva Pharmaceuticals България, Mylan, Софарма АД, Aстра Зенека както и дистрибутори като Стинг АД, вериги Аптеки "Ремедиум" и др. Своят опит и съвети ще споделят мениджърите от фармацевтичната индустрия Иван Здравков, д-р Красимира Чемишанска, Зоя Паунова, Николай Костов, Георги Стефанов, Владимир Афенлиев, Николай Хаджидончев, д-р Иван Костов и др.
Данни за пазара на фармацевтични продукти ще бъдат представени от д-р Кунчо Трифонов отIMS Health, а спецификите на бизнеса - от адв. Таня Стивасарева, E&Y, и Юлиан Узунов, Top Management Advisor.
Официален спонсор е TBI Rent. Форумът се провежда с подкрепата на Национална агенция за сигурност Телепол, Wilson Learning и Balkan Services.
MySuccessin Pharmacy се организира от списание ENTERPRISE с любезното домакинство на хотел Новотел и цели да събере представители на фармацевтичния и здравния бизнес в България, които да се запознаят с успешните бизнес практики на водещи компании от сектора производители, дистрибутори, вериги аптеки и дрогерии, медицински центрове и болници, които имат безценен опит, съобразен с нашите културни и поведенчески особености.
Повече информация за форума:
http://pharmacy16.mysuccess.bg/programme/





Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1434