СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

10 Март 16, 13:59 / Автор: Crossroads Bulgaria
ИТ специалисти от pCloud споделят своето ноу-хау в поредица от лекции
Клауд сторидж компанията и ERP Academy стартират партньорство с добавена стойност за висшето образование
ИТ специалистите от pCloud ще споделят своето ноу-хау в поредица от лекции пред студентите на ERP Academy. Образователната организация и компанията за облачни услуги обединяват усилия, за да доближат висшето образование до реалните нужди на бизнеса. Лекциите и семинарите на тема „Сторидж технологии в облачна среда“ ще бъдат разделени в три направления в зависимост от приложението на облачни услуги при бизнеса, образованието и крайните потребители.

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса – сподели д-р Наталия Футекова, основател на ERP Academy. – Новосъздаденото сътрудничество с една от най-иновативните фирми в България – pCloud – показва, че Академията развива дългосрочни отношения както с някои от най-утвърдените компании за бизнес софтуер у нас, така и с успели стартъп компании. Убедена съм, че нашите студенти и курсисти ще спечелят много от възможността да слушат лекции от специалистите на pCloud.“

„Щастливи сме от възможността да споделим своя опит с курсистите на ЕRP Academy. Вярваме, че партньорствата между бизнеса и образованието могат да предложат на студентите обучение с добавена стойност“, сподели Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud.

Припомняме, че ERP Academy, заедно с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), създаде първата магистърска програма по бизнес софтуер у нас и е партньор на ВУЗФ в първата бакалавърска програма в същата сфера.

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com