Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

10 Март 16, 14:00 / Автор: Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“
„ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО.“ КОНСУЛТИРА SISECAM GROUP ПРИ КОМПЛЕКСНО ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ НА МЕСТНИЯ МУ БИЗНЕС
Адвокатско дружество "Димитров, Петров и Ко." предостави цялостно консултиране на турския гигант Sisecam Group в процеса на едно от най-сложните преструктурирания от този тип в страната.
Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ консултира „Тракия Глас България“ ЕАД (ТГБ), българското дъщерно дружество на Sisecam Group, по преструктурирането на неговия бизнес в България чрез отделяне на две бизнес линии в самостоятелни дружества. Екипът предостави цялостно консултиране на турския гигант в процеса на едно от най-сложните преструктурирания от този тип в страната. Проектът е широкомащабен и включва анализ на преструктурирането в няколко юрисдикции. Предвид естеството и обема на бизнеса, проектът има проявления в почти всяка област на правото, включително корпоративни, данъчни и регулаторно-правни въпроси. С оглед на множеството специфични особености, процедурата може да придобие емблематично значение за подобни преобразувания на големи холдингови структури в региона.

Освен че е най-големият производител на стъкло в Турция, Sisecam Group държи второ място в тази област в Европа и трето в света. Групата осъществява износ към общо 140 страни и е създала 6 фабрики за производство на стъклени изделия в различни краища на света. Екипът на „Димитров, Петров и Ко.“ се ръководи от управляващия съдружник проф. д-р Георги Димитров и съдружниците Зоя Тодорова и Бояна Милчева.

За Контакти:bilyana.tzvetkova@dpc.bg

Източник: www.dpc.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1333