Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
10 Март 16, 14:07 / Автор: Grayling Bulgaria
Grayling постави началото на аналитичната поредица „The Advantage Series“
Grayling, глобална комуникационна мрежа, стартира поредицата анализи „The Advantage Series“, програма която ще отговори на някои от най-големите репутационни, регулаторни и комуникационни предизвикателства, с които се сблъскват организациите в момента.

Първата част от аналитичната поредицата се обръща към проблема „Устойчивост на бранда“ – способността на един бранд да минимизира и смекчи риска и да се възползва от съществуващите възможности. В помощ на организациите работещи в тази сфера, Grayling разработи GCore, патентован търговски инструмент, който е уникален, а от днес и достъпен на пазара.  GCore изследва резултатите в Google и други търсачки, за да анализира видимостта на даден бранд и съдържанието, с което се асоциира. Така той позволява на Grayling да установи области на репутационен риск или да открие нови възможности за развитие. GCore може да се използва за анализ на бранд, например платформа за мобилни разплащания, която се позиционира като „сигурна“ и „лесна за употреба“. Продуктът алармира за конкуренти, които се борят в същата категория  и установява вида на съдържанието, което ще бъде най-ефективното средство за доминиране при резултатите, получени когато търсите въпросните ключови думи. Тази ценна информация може да бъде използване за изграждане на подходящи стратегии за съдържание, интелигентни информационни и оптимизационни планове, както и по-строги модели за измерване и оценка на дейностите.

Доклад, достъпен за сваляне на 
grayling.com, дава оценка на двете страни на устойчивостта на бранда – риск и възможност – и ще бъде последван от различни публикации в корпоративния блог, които ще предложат повече детайли по темата. Grayling използва инструмента GCore, за да анализира представянето на осем водещи компании за мобилни телефони в периода преди, по време и след Световния Мобилен Конгрес 2016, който се проведе в Барселона по-миналата седмица. Анализът отчита взаимовръзката между търсене, присъствие в социалните мрежи и в новините, докато инфографиката и публикацията в блога на grayling.com показват как всеки бранд се е представил по отношение на ключови области, включително 5G, интернет на вещите и свързан дом.

Ян Микулин, директор „Дигитален маркетинг“ в Grayling, заяви: “Репутацията се завоюва трудно, но може да бъде загубена много бързо и лесно. Повечето организации признават това, но изненадващо малко от тях се възползват от шанса да вземат превантивни мерки и да отговорят на репутационните рискове преди те да се превърнат в проблеми и в кризи. Нашият нов инструмент GCore осигурява интелигентен подход към това, но и дава възможност да разработим стратегии за съдържание и планове, които могат не само да защитят репутацията, но също така да я подобрят”.

GCore заема централна позиция в предложението на Grayling за устойчивост на бранда, като допълва портфолиото от услуги на компанията, което включва връзки с обществеността, връзки с институциите и управление на кризи.

GCore допълва друг патентован продукт на Grayling, който спомага за по-голямата устойчивост на бранда наречен Storm - онлайн инструмент за симулации на кризи, който беше разработен от компанията, за да помага на клиентите да тестват стабилността на техните протоколи за управление на кризи в реално време с помощта на ролева игра.

Ян Микулин, директор „Дигитален маркетинг“ в Grayling, допълни: “Продуктите и услугите на Grayling създават несравнимата възможност за различни организации да управляват и подобряват своята репутация и създават истинско предимство за тях в съответните сектори. "

За Grayling
Grayling (@GraylingPR) разработва иновативни, интегрирани комуникационни решения, които осигуряват бързо и лесно измерими предимства за своите клиентите. Компанията оперира гъвкава международна мрежа, която преодолява всички граници, независимо дали между различни нации или дисциплини. Grayling е част от Huntsworth plc.
Посетете: 
www.grayling.com

За Контакти:Надя Богданова

Източник: grayling.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1564