Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
10 Март 16, 14:12 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
UWIN подкрепя новото българско кино на София Филм Фест с Facebook игра
Билети за три от най-очакваните заглавия от програмата на 20-тото юбилейно издание на София Филм Фест имат шанса да спечелят включилите се в специалната Facebook игра на UWIN - лоялната програма за картодържатели на ОББ и София Филм Фест.
Билети за три от най-очакваните заглавия от програмата на 20-тото юбилейно издание на София Филм Фест имат шанса да спечелят включилите се в специалната Facebook игра на UWIN - лоялната програма за картодържатели на ОББ (http://www.uwin.bg/) и София Филм Фест (http://siff.bg/).

UWIN партнира на празничното издание на фестивала, заставайки зад съвременните български творци чрез подкрепата си за програмата в частта, посветена на „Ново българско кино“.

От 8 до 10 март всички могат да участват в играта на официалната страница на ОББ във Facebook (
https://www.facebook.com/UnitedBulgarianBank).

На 11 март, ден след официалния старт на София Филм Фест, чрез томбола от всички участници ще бъдат изтеглени победителите, които ще спечелят билети за три от филмите в селекцията на „Ново българско кино“.

Това е поредната игра на програмата за лоялни клиенти на ОББ – UWIN. Самата програма позволява на всеки притежател на кредитна карта или World Debit Mastercard, издадена от ОББ, да получава реални парични бонуси, при заплащане на ПОС терминал в обектите-партньори на UWIN. Повече подробности за програмата и партньорите можете да намерите на: 
http://www.uwin.bg/.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4163