Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

10 Март 16, 14:15 / Автор: Crossroads Bulgaria
Стартира петото издание на конкурса „Млад Одитор“
Право да участват имат всички студенти по финанси, счетоводство и контрол
Петото издание на националния конкурс за студенти „Млад одитор“ започва на 14 март. Целта на състезанието е да популяризира одиторската професия сред младите хора в България, както и да подчертае значимостта на одита за бизнеса и неговите партньори.

Организатори на конкурса са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) заедно със специализираните одиторски  компании „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова и Партньори“ ООД.

Право да участват като състезатели имат всички студенти, които се обучават в специалностите финанси, счетоводство и контрол на всички висши учебни заведения в България и чужбина, независимо от образователно-
квалификационната степен и формата, в която се обучават. Конкурсът се провежда на български език.

По случай петата годишнина на конкурса организаторите на „Млад одитор - 2016“ ще се постараят да го направят още по-интересен, полезен и запомнящ се за неговите участници и гости.

И тази година наградите ще бъдат все така предизвикателни. Предвиждат се парични награди за отличилите се участници на 1-во, 2-ро и 3-то място, както и възможността да стажуват във водещи одиторски предприятия. Организаторите ще осигурят и три специални награди за 4-то, 5-то и 6-то място. По този начин целят да мотивират и стимулират повече студенти, които са взели участие в конкурса и са доказали възможностите си.

Състезанието ще премине в 3 етапа:

Първи етап – Регистрация

Желаещите да участват могат да се регистрират в периода 14 март - 03 април 2016 г. Един участник се счита за регистриран след коректно попълнена и депозирана форма за регистрация. Формата за регистрация се намира на сайта на конкурса –  
http://mladoditor.vuzf.bg/?page_id=57

След приключване на срока за регистрация, за времето от 4 до 8 април 2016 г. всеки участник ще получи на електронната си поща, посочена във формата за регистрация, потребителско име и парола за достъп до профила си в платформата „Млад одитор“.

Втори етап – Тест

Тестът ще бъде отворен за решаване от 00:00 ч. на 11 април 2016 г. до 23:59 часа на 24 април 2016 г.

Всеки участник, решил теста с над 60% верни отговори, се допуска до следващия етап от състезанието.

В момента на приключване на теста всеки участник получава автоматичен отговор от системата дали е допуснат до третия етап.

Трети етап – Казуси

Казусите ще бъдат достъпни в онлайн платформата  в периода 09 май – 22 май 2016 г. Всеки допуснат участник използва потребителското име и паролата си от вече направената регистрация.

Окончателните резултати и победителите ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаването, която ще се състои на 8 юни 2016 г. в сградата на ВУЗФ.

Повече информация за конкурса можете да намерите на уеб страницата: 
http://mladoditor.vuzf.bg/ .

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1034