Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
10 Март 16, 14:51 / Автор: Proximity Sofia за Samsung
Стартират официалните продажби на Galaxy S7 и S7 edge
София – 10 март 2016 г. – Официалните продажби на новите флагмани на Samsung Galaxy S7 и S7 edge стартират глобално от утре, 11 март, като те ще са налични в над 60 страни, включително и в България. За българските потребители устройствата ще са достъпни в търговската мрежа на трите мобилни оператора, както и в големите вериги магазини, предлагащи мобилна техника, като ще се предлагат в два цвята – черен и златист.
София – 10 март 2016 г. – Официалните продажби на новите флагмани на Samsung Galaxy S7 и S7 edge стартират глобално от утре, 11 март, като те ще са налични в над 60 страни, включително и в България. За българските потребители устройствата ще са достъпни в търговската мрежа на трите мобилни оператора, както и в големите вериги магазини, предлагащи мобилна техника, като ще се предлагат в два цвята – черен и златист.

„Новите ни флагмани поставят нов стандарт в индустрията със своя рафиниран дизайн, по-добра камера, отлични софтуерни функции и безпрецедентна свързаност към останалите продукти, услуги и преживявания, които предлага серията Galaxy. Интересът към тях е значителен и очакванията ни за пазара са много позитивни“, заяви Кирил Николов, мениджър „Мобилна дивизия“ в Samsung Electronics България.

Веднага след официалното представяне на устройствата за Европа, на 21 февруари стартира период на предварителни поръчки, който в някои страни продължи до днес, 10 март. В България подобна кампания се провежда за първи път. Предварителните поръчки на новите Galaxy S7 и S7 edge в Европа са 2.5 пъти повече, в сравнение с тези на всяко друго Galaxy устройство до този момент. Само за първите два дни от периода на предварителни поръчки един от големите ритейлъри в Обединеното Кралство, Carphone Warehouse, отчете 200% ръст на поръчките за Galaxy S7 и S7 edge, в сравнение с Galaxy S6 and S6 edge. Благодарение на своя уникален дизайн, Galaxy S7 edge потвърждава своята популярност, като генерира 61% от всички предварителни поръчки в Европа.

Смартфоните, създадени за съвременния начин на живот
5.1-инчовият Galaxy S7 и 5.5-инчовият Galaxy S7 edge са излети от 3D стъкло и метал, което осигурява стилен дизайн, надеждност и ергономични извивки за по-удобна работа с една ръка. Устройствата са подходящи както за работа, така и за забавление. Те поддържат функцията Always-On Display, която осигурява на потребителите опростено преживяване, без да им се налага да включват екрана и да се тревожат, че ще изпуснат важно съобщение или разговор.

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge предлагат по-широка употреба – и двата модела имат защита от намокряне и проникване на прах IP68, без това да означава компромиси в дизайна.

Galaxy S7 и Galaxy S7 edge са първите смартфони, които използват 12MP Dual Pixel камера, която прави по-ярки и точни снимки дори и при слаба светлина. Благодарение на революционната технология Dual Pixel, по-широката апертура (F1.7) на лещите и по-големите пиксели (1.4µm), камерата има по-бърза скорост на затвора и по-точен автофокус дори при слаба светлина. Всички пиксели на сензора на камерата имат 2 фотодиода, вместо един, което означава, че професионалното ниво на сензора Dual Pixel може да фокусира толкова бързо и точно, колкото и човешкото око.

Моделите предлагат впечатляваща комбинация от новия процесор Exynos 8 Octa – 30% по-бърз от предходното поколение, мощен графичен процесор - 64% по-бърз от предшественика си, и 4GB RAM. Благодарение на тези характеристики, смартфоните стартират приложения, поддържат игри и поточно предаване на видео по-бързо и гладко.

Galaxy S7 и S7 edge имат по-големи батерии спрямо предишното поколение, които дават възможност да гледате любимите си телевизионни предавания и да слушате музика часове наред. Процесорът и супер модерният графичен процесор гарантират, че се използват пълните възможности на батериите. Galaxy S7 използва батерия с капацитет 3000mAh, а Galaxy S7 edge батерия с капацитет 3600mAh.

Двата смартфона предлагат бързо зареждане, когато са включени към електрическата мрежа с кабел, но едновременно с това имат технология за безжично зареждане. Времето за зареждане на батерията на S7 е 90 минути, а на S7 edge - 100 минути. Освен това, моделът разполага с MicroSD слот, който позволява на потребителите да увеличат наличното пространство с до 200GB.

Samsung е направила значителни хардуерни и софтуерни подобрения, за да оптимизира гейминг възможностите на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Мощният процесор и батерията с голям капацитет осигуряват повече време за игра, а вътрешната система за охлаждане предпазва смартфона от прегряване.
За Контакти:Мартин Маев
Proximity Sofia за Samsung
T: 02/ 865 11 38
@: 
martin.maev@proximitysofia.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066