Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
11 Март 16, 16:24 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
„Сан Стефано Плаза“ получи разрешение за ползване
Най-иновативният комплекс в България – столичният „Сан Стефано Плаза“, получи официално разрешение за ползване.
Най-иновативният комплекс в България – столичният „Сан Стефано Плаза“, получи официално разрешение за ползване. Това съобщи ексклузивният представител на проекта – брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. „Цените за покупка и наем са съобразени изцяло с ценовите нива в района и продажбите вече започнаха успешно“, допълват от агенцията.
„Сан Стефано Плаза“ е уникален комплекс, разположен в сърцето на София между улиците „Сан Стефано“ и „Шейново“ на мястото на легендарната Бирена фабрика на братя Прошек.
Проектът обединява жилищна част от 115 модерно проектирани апартамента, офис пространства и търговски център с над 40 магазина за стоки за дома от висок клас, галерия и ресторанти. На 7 март в комплекса отвори врати и 100-тният супермаркет „Билла“. „Сан Стефано Плаза“ ще разполага още с най-модерен SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и редица други удобства.
„Сан Стефано Плаза“ е реализиран по всички най-високи съвременни стандарти, а жилищната му част притежава първия в България BREEAM сертификат за устойчиво и енергийно ефективно строителство. В комплекса са внедрени технологии от последно поколение и има изградена BMS локална система за дистанционно сградно управление, която позволява на собственици и наематели чрез мобилния си телефон и компютър да регулират от разстояние осветлението, електрозахранването, отоплението, климатизацията и вентилацията в своите апартаменти и офиси. Тези удобства наред с високото ниво на сигурност, денонощна охрана и контрол на достъпа до отделните помещения, както и с изградените комуникации от всякакъв тип, разгръщат понятието „лукс“ и представят на българския пазар уникални решения за комфорт, спокойствие и съвременен стил на живот.
„Площите в „Сан Стефано Плаза“ се предлагат на пазара на недвижими имоти в България от началото на 2016 г., като за първите два месеца на годината регистрираме небивал интерес от страна на инвеститори и крайни клиенти от страната и чужбина. До момента почти всички търговски обекти са отдадени под наем с дългосрочни договори, а интересът към жилищната част надминава нашите първоначални очаквания“, споделя Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates. „Два типа клиенти купуват жилища в „Сан Стефано Плаза“ – семейства, които търсят своя постоянен дом с 2-3 спални, и клиенти с инвестиционна цел, които се спират на артистичните студиа с малки градини и на елегантните едноспални апартаменти. Ексклузивността на локацията в района на „Докторската градина“, качеството на изпълнение на проекта, зелените площи в комплекса, красивата гледка и редицата удобства привличат вниманието на хората с усет към детайла, които се очароват от вложените в комплекса иновации, енергоспестяващи материали, вкус и многообразие“, допълва г-жа Илиева.

За „Сан Стефано Плаза“:
Проектът „Сан Стефано Плаза“ е изграден върху 6 500 кв. м и има обща застроена площ от 55 000 кв. м. Той включва жилищна, бизнес и търговска част. Комплексът е в район с отлична транспортна инфраструктура и в непосредствена близост до исторически забележителности на София.

За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана брокерска компания за работа с луксозни имоти. Тя е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital, и е ексклузивен представител на редица проекти от най-висок клас в страната, сред които е и „Сан Стефано Плаза“.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8462