Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
11 Март 16, 16:29 / Автор: „Национална компания индустриални зони" ЕАД
Национална компания индустриални зони подписа меморандум за сътрудничество с община Божурище
На 11 март бе подписан Меморандум за сътрудничество между Община Божурище и „Национална компания индустриални зони" ЕАД.
Днес, 11 март 2016г., бе подписан Меморандум за сътрудничество между Община Божурище и „Национална компания индустриални зони" ЕАД.
На събитието присъстваха Любен Петров - Заместник-министър на икономиката, Георги Димов - Кмет на община Божурище, Николай Ценков - Председател на Съвета на директорите на НКИЗ и Стефан Стайков - Изпълнителен директор на НКИЗ.
Меморандумът има за цел да утвърди ползотворно сътрудничество между двете страни, като обедини усилията им за привличане на инвестиции, повишаване конкурентния потенциал и заетостта на територията на общината. Чрез съвместни действия ще бъдат изработени общи позиции относно развитието на инвестиционния потенциал на Икономическа зона София- Божурище, което ще спомогне и за икономическия просперитет на региона.
Георги Димов категорично заяви, че добрите взаимоотношения и работа между двете страни ще продължат в посока привличане на нови проекти и фирми на територията на общината. Главна цел е подсигуряването на работни места за възможно най-много жители на територията на община Божурище.
Стефан Стайков изтъкна, че за да бъде постигнат устойчив модел на градска среда са необходими иновативни идеи и комплексни решения, които да направят Икономическа зона София- Божурище по-гостоприемна за инвеститорите. „Чрез днешното подписване на меморандума засвидетелстваме намерението си да го направим в тясно сътрудничество с община Божурище.“, допълни Стайков.
Николай Ценков също изрази увереност, че съвместното партньорство ще бъде ползотворно и заяви: „Наша мисия е да превърнем инвестиционните намерения в бизнес постижения.“
Пълна подкрепа за бъдещите си намерения, двете страни получиха от заместник-министъра на икономиката Любен Петров.

За Контакти:028902902

Източник:
www.nciz.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1712