Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
14 Март 16, 11:07 / Автор: GRAFFITI BBDO за Wrigley
Orbit® изкушава с нов плодов вкус
В началото на годината Orbit® изкушава вкусовите рецептори на потребителите с ново плодово предложение – Orbit® портокал, добавяйки нов свеж вкус в портфолиото на бранда. Дъвките с плодови вкусове са се наложили на пазара като предпочитан избор на хората готови да експериментират, винаги търсещи нови и вълнуващи усещания.
В началото на годината Orbit® изкушава вкусовите рецептори на потребителите с ново плодово предложение – Orbit® портокал, добавяйки нов свеж вкус в портфолиото на бранда. Дъвките с плодови вкусове  са се наложили на пазара като предпочитан избор на хората готови да експериментират, винаги търсещи нови и вълнуващи усещания.

Портокалът е най-познатият цитрусов плод в България, изключително популярен и широко използван при много напитки и в същото време уникален за категорията дъвки. С новия Orbit® портокал компанията цели да отговори на предпочитанията на потребителя и да покаже че грижата за устната хигиена може да бъде не само ефективна, но и със страхотен вкус.

Orbit® портокал е със свеж и дълготраен плодов вкус, който едновременно енергизира и оставя усещане за чистота, като тази след измиване на зъбите. Както всички продукти на марката, той има и още едно предимство - висока ефективност за ограничаване на денталния кариес и подобряване на устната хигиена.

За да отбележат настъпването на пролетта, специални свежи и цветни Orbit® дръвчета, ще “разцъфнат” в столичните молове и местата на продажба. Освен свежа пролетна декорация, дръвчетата ще са и място, където потребителите могат да се запознаят и с новия свеж вкус.

Употребата на дъвка Orbit® без захар 15 минути след хранене и пиене може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа. Дъвченето на дъвка повишава отделянето на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини появата на кариес.

За Контакти:GRAFFITI BBDO за Wrigley

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1031